خودشون زنگ زدن همه رو دعوت کردن، مارو و مادرشوهرم اینارو، بعد شام سیب زمینی تخم مرغ با سالاد گذاشته بود همین، خیلی تعجب کردم، من بحاطر شکم نرفتما، ولی هرموقع میان من بهترین پذیرایی زو میکنم، اخه سرزده هم نرفتیم خودش دعوت کرد، بازم دستش درد نکنه چی بگم حتما صمیمیتو در نظر گرفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه میشه مگه اینکه ساده لویی چیزی باشه اصلا تو کتم نمیره چنین چیزی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
اشکال نداره بابا همش که نمیشه تجملاتی بود منم برا اولین بار افطاری که دادم لوبیا خوراک گذاشتم البته با گوشت گوسفندی بود ساده نبود مامانمو خواهر شوهر خاله شوهر هم گفته بودم هرسال پلو و قورمه و ازین چیزا میدادم امسال تصمیم گرفتم سادش کنم همه هم دوست داشتن خداروشکر
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤