2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 48 پست

نماز اولین چیزیه که مورد حساب قرار میگیره و معیار همه‌ی اعماله

احادیث درباره‌ی نماز رو سرچ کن و روی برگه‌های کوچیک بنویس و بزن به جایی که ببینی

سجاده و مهر و تسبیح زیبا و عط خوشبو و چادر آماده کن

علت رو بفهم که از تنبلیه یا علاقه نداشتن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که قضا شده😭

پاشو قضاشو بخون این خوده شیطونه که میگه از فردا شروع کن 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
فهمیدم عیبت رو!شما کمالگرایی برا همینم نمیتونی بخونی چون دنبال یه موقعیت میگردی که شرایطت 100 و پرفک ...

کمالگرا نیستم

ولی خب آره هی میگم نیم ساعت دیگه، او الان کلی وقت تا غروب هست و...

عزیزم خب چرا پانمیشی؟ چه مشکلی هست که نمیخونی؟ شاید باید درمورد نماز بیشتر بدونی سرچ کن تونت درمورد نماز بخون اثار نماز نخوندن اثار نماز خوندن و...

روایتا رو درموردش بخون بعدم ازاین به بعد به محض اینکه اذان میگن پاشو وضو بگیر و بخون،  فقططط شروع کن همین، پاشو وشروع کن خداکمکت میکنه فقط شاید اولش بلند شدن برات سخت باشه ولی بعدش درست میشه به عواقب نماز نخوندن فکزکن خیلی بده خیلییییی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به این فکر کن که بین همه ی کارهایی که از صبح تاشب برای دل خودت انجام میدی و زمان زیادی براشون می گذاری چند رکعت در حد واجبات برای خداددر نظر بگیری 

اینم بدون خدا بدهکار کسی نمیمونه برات جبران میکنه