2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 48 پست
ممنونم۰😭برام دعا کنین

حتما عزیرم ولی به تلاش خودت بستگی داره

تلاش کن و ازهیچی نترس خداتلاشتو میبینه و کمکت میکنه نذار شیطون خوش حال بشه برای ناراحتیه شیطونم که شده پاشو 

موفق باشی گلم💓

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

نماز واجب به زور باید بخونم الان مستحب بخونم؟

کلا دو رکعت نماز خواندن سختی ندارد راحت بخونید تا عادت کنید امام علی میفرماید خودت را به کار های نیک عادت بده تا برایت لذت بخش شود شما سه روز به زور نماز هاتون بخونید لذتش میاد زیر زبونتون 

در ضمن هر وقت میرید پای سجاده بگید میخوام برم نماز تا با خدای مهربونم حرف بزنم چرا من با همه راحت حرف می نم ولی با خدای خالق مهربونم نباید دو دقیقه حرف بزنم ؟ به خودتون بگید الان خدا و فرشته ها منتظر من هستن تا من را بغل کنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم نماز خون نبودم ولی تونستم خداراشکر سخته ولی توام میتونی

قبلش اعوذ بالله بگو و شیطونو چند بار لعنت کن ، چند تا ذکر استغفارم بگو ، بعد اذانو که گفت بسم الله بگو و سریع پاشو به هیچیم فکر نکن تند تند وضو بگیر و سریع نیت کن جوری که اصن وقت نکنی منصرف بشی 

ذکر لا حول ولا قوه الا بالله هم زیاد بگو

و اینکه توسل کن تا راحت تر بتونی 

عاشق خوابم 🦥💜

خوش به حالتونحتما خانه داریدمن درس دارم💔

صدای اذان آقای کاظم زاده رو شنیدی ؟ اسم اذانش انتظاره خیلی حس خوبی میده ، اونو تنظیم کن رو گوشیت و وقتی شنیدی پاشو بخون سریع ، یا هرچی که حس نماز خوندن بهت می‌ده 

حتی میتونی قبل از اذان قرآن گوشی بدی یا آهنگای احسان یاسین در مورد خدا ، بعد پاشی بخونی سریع 

سعی کن قرآن زیاد گوش بدی

عاشق خوابم 🦥💜