2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خواهرگلم،وقتی تاپیکتودیدم دلم لرزیدچون داداش عزیزمنم همین بیماری روداشت.فقط ازت میخوام خییییلی قوی باشی وحرف بقیه رونادیده بگیری.مادرمن خییییلی صبوره همیشه باخودم فکرمیکنم چقدرمادرم زن قوی وصبوری بودکه بامریضی داداشم جوری رفتارمیکردکه حرف بقیه براش مهم نبود.همیشه توخونه ماحرف حرف داداشم بود،چون مادرم جوری باهاش رفتارمیکردکه داداش عزیزم احساس بدی نسبت به خودش نداشته باشه،هرچی دوس داشت براش میخرید،هرجایی دوس داشت میبردش،بااینکه ۱۷ سالش شده بودوحمل کردنش برای مادرم سخت بودولی مادرم باجون ودل ازش نگهداری میکرد،میدونم شماهم یه زن قوی وصبوری چون غیراین بودکه خدااین امتحان روازت نمیگرفت،خدامیخوادمعیارت روبسنجه وبدونه چندمرده حلاجی.ازت خواهش میکنم تامیتونی بابچت جوری رفتارکن که کاملاهمه چی عادیه،مادرمن هرروزازآرزوهاش برای داداشم میگفت،میگفت وقتی بزرگ شدی اول بروسربازی وبعدبرات زن میگیرم وبچه داربشی،داداشمم میگفت مامان وقتی زن گرفتم میبرمت پیش خودم ،کولت میکنم میبرمت مکه،داداشم فوق العاده باهوش بودخییییلی عاقلترازهمه مابود.مامانم جوری توخونه رفتارمیکردکه خودشم امیدواربودکه یه روزی ازدواج میکنه ومثل مردم عادی زندگی میکنه.حرف مردمونادیده بگیروفقط فکروذکرت بچت باشه وتامیتونی ظرفیت خودتوبالاببرخداداره امتحانت میکنه ومطمون باش آخرش به بهترین شکل برات جبران میکنه.ببخش زیادحرف زدم

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

سلام خواهرگلم،وقتی تاپیکتودیدم دلم لرزیدچون داداش عزیزمنم همین بیماری روداشت.فقط ازت میخوام خییییلی ...

سلام عزیزم برادر شماهم دوشن داشت منم با پسرم همین رفتار هارو دارم خیلی عصبیه ولی من صبوری میکنم هرچی هم بخواد براش میخرم هرکاری بخواد انجام میدم ،الان داداشتون وضعیتش چطوره خوبه ??

😭😭😭 پسرم اینقدر با نمک شیرین زبونه دلم خیلی براش میسوزه ،اون خیلی معصومه کاش من بجاش درد میکشیدم ...

انشالله خدا خودش شفا میده حرفی ندارم قلبم تیکه پاره هست با این تاپیک. دعا میکنم برای خودم برای بقیه مادرا که هم صبری اندازه دردامون بده .هم معجزه ای بشه و روی خوش زندگی رو همگی ببینیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

سلام عزیزم برادر شماهم دوشن داشت منم با پسرم همین رفتار هارو دارم خیلی عصبیه ولی من صبوری میکنم هرچی ...

داداش من متاسفانه دورازجون پسرشماده سال پیش ماشین بابام افتادتودره وداداشم فوت کرد😭

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

سلام عزیزم برادر شماهم دوشن داشت منم با پسرم همین رفتار هارو دارم خیلی عصبیه ولی من صبوری میکنم هرچی ...

درسته خیلی عصبی وبی قرارمیشن حق هم دارن،خیلی سخته خیلی😔

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

عزیزم خدا رحمتش کنه یعنی بخاطر دوشن فوت نشد??

داداشم ۱۷،۱۸ سالش بودولی دکتربه مامانم گفته بودتاالان به امیدزنده مونده وعمراین بچه زیاددووم نداره.مام فکرمیکردیم بااین بیماری فوت میکنه ولی قسمتش جوری دیگه رقم خوردبمیرم براش😭

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

داداشم ۱۷،۱۸ سالش بودولی دکتربه مامانم گفته بودتاالان به امیدزنده مونده وعمراین بچه زیاددووم نداره.م ...

😭😭😭😭 چقدر سخت ،چقدر مادرتون اذیت شده بازم پسر داره

من هرچیم منو میزنه یا حرف بهم میزنه ناراحت نمیشم همیشه با صبوری باهاش رفتار میکنم اون نفس منه

چون تومادرشی وبیشترازهمه عاشقشی،چقدخوشبخته که مادرصبورومهربونی مثل شماداره،بعدازخدااین بچه تنهاتکیه گاه وامیدش شمایی💔

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

چون تومادرشی وبیشترازهمه عاشقشی،چقدخوشبخته که مادرصبورومهربونی مثل شماداره،بعدازخدااین بچه تنهاتکیه ...

اره واقعا بعد از خدا فقط منو داره امیدوارم خدا مواظبم باشه تا قوی کنارش بمونم 

😭😭😭😭 چقدر سخت ،چقدر مادرتون اذیت شده بازم پسر داره

خیییییلی هنوزم که هنوزه داغش براش تازس ولی میگه وجدانم راحته چیزی براش کم نذاشتم هرپنج شنبه میره سرخاکش دیگه عادت کردیم هرهفته پنج شنبه میشه میگه من میرم پیش داداشتون کاری ندارین،اصلادلش نمیادبگه میرم سرخاکش 😭یه داداش دیگه دارم،ولی زمین تاآسمون باهم فرق میکنن،داداشم که فوت کردخییییلی به مامانم احترام میذاشت ولی این یکی....😭

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

سلام عزیزم.من نمیدونم دوشن چیه ولی پسر من اوتیسم داره.با جون و دل میفهمم چی میکشی.خیلی سخته بدتر از همه اینه که هیچکی درکت نمیکنه یا زخم زبون میزنن یا از سر ترحم حرفایی میزنن که بدتر از زخم زبونه.خدا خودش به داد ما برسه