2777
2789
ماه ۵

حتما برو دکتر زنان برات بنویسه. آژمایش سِلفِری یه آزمایش ژنتیکه که احتمال بعضی بیماری های کروموزومی رو مشخص میکنه. من خودم انجام دادم. هزینه ش برای من حدود ۷ تومن شد. حتما انجام بده. دنبال سابقه بیماری تو خانواده ها نگرد. بعضی بیماری ها نهفته هستن و ممکنه به بچه تو به ارث برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله سلامت بغلش بگیری

مرسی عزیزم انشالله پسرت خوب بشه مشهدی ام حرم برم حتما یادت میکنم امام رضاالاهی خودش معجزه کنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

مرسی عزیزم انشالله پسرت خوب بشه مشهدی ام حرم برم حتما یادت میکنم امام رضاالاهی خودش معجزه کنه

مرسی عزیزم ،رفتی دعا کن آرشام قشنگ منو ، چقدر خوبه که نزدیک حرمی دلم خیلی حرم امام‌ رضا میخواد پسرم همش،میگه مامان منو ببر امام رضا خداکنه شوهرم بیارمون

ممنون عزیزم چقدر شما خوش قلبید دعاش کن عزیزم آرشام الان به دعای همه هموطناش احتیاج داره

عزیزمی. حتما دعاش میکنم اگر قابل باشم 🫀✨

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مرسی عزیزم ،رفتی دعا کن آرشام قشنگ منو ، چقدر خوبه که نزدیک حرمی دلم خیلی حرم امام‌ رضا میخواد پسرم ...

حتمابیارش حرم خیلیا معجزه دیدن وشفاگرفتن بچه خودشم گفته بیایین حتما

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

حتمابیارش حرم خیلیا معجزه دیدن وشفاگرفتن بچه خودشم گفته بیایین حتما

میارمش پسرم عاشق حرم امام رضاست نمیدونم چرا اونجا که رفتیم اصلا نمیزاشت بیایم شهرمون ما گفتیم دوباره میایم که باهامون اومد اونجا انگاری حالش بهتر بود ،شوهرم راضی کنم بیارمش باز 

میارمش پسرم عاشق حرم امام رضاست نمیدونم چرا اونجا که رفتیم اصلا نمیزاشت بیایم شهرمون ما گفتیم دوباره ...

انشالله

ممنون عزیزم

کربلا ببرش خدا رو چ دیدی ۶ر دکتری ک بنظرت میاد میگین ببر من خودم لوپوس دارم با این دکترو اون دکتر درمان همیوپاتی خلاصه انرژی درمانی خلاصه هرچی هرکی گفت انجام دادم الان بهترم