2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی زخم زبون می‌شنوم یعنی تا میام قوی باشم یکی یه چیزی به پسرم میگه می ریزم بهم

من از ترس حرفایی بقیه دیگه هیچ‌جا نمی‌رم حتی عید نرفتیم در باز نکردم تا بیان 

تا میان شروع میکنن مسخره کردن

از همه فراری ام

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

اینجا مادرایی میشناسم که بچشون مشکل داره متاسفانه 

فقط تنها تو نیستی فقط می‌دونم شعاره ولی قوی باش 

خدارو شکر کنم که زنده است ؟ یعنی ذره ذره بدنت وعضلات آب بشه تو این دنیا تحقیر بشی هیچ کاری نتونی انج ...

نه عزیزم منم نگفتم اینا خوبه 

اما میتونی شرایط بدتر رو در نظر بگیری 

خیلیا هستن بچشون زیر خاکه حسرت 

شنیدن صدای بچشونو دارن

عزیزدلم بابت هر حالی باید شکر گزار بود تا اوضاع بهتر شه

میتونی هم گله و شکایت کنی که اوضاع بدتر میشه

از ته قلبم دعا میکنم خدا به پسر گلتون شفا و سلامتی

بده 

پسر من مشکلش جسمی نیست ذهنیهکم توان ذهنی

پسر من خیلی باهوشه فقط مشکل جسمی داره نمیتونه زیاد بنویسه عضلات دستش ضعیف هست بخاطر دارها تمرکزش پایینه وگرنه خیلی باهوشه

پسر من خیلی باهوشه فقط مشکل جسمی داره نمیتونه زیاد بنویسه عضلات دستش ضعیف هست بخاطر دارها تمرکزش پای ...

خداروشکر نه پسر من جسمی مشکلی نیست عادیه ولی ذهنی کم توان

پسر من خیلی باهوشه فقط مشکل جسمی داره نمیتونه زیاد بنویسه عضلات دستش ضعیف هست بخاطر دارها تمرکزش پای ...

کاردرمانی بردی؟

مشکل کم حسی داره؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫