2777
2789
منم پسرم مریضه درکت میکنم منم از زخم زبونا خونه نشین شدم اجتماع گریز شدم افسردگی شدید گرفتم.خدابچهام ...

پس توام؟ بخدا تنها جایی که میرم بیرون واسه یکی دوساعت گردش اونم کنار هیشکی نمی‌رم تا مسخره نکنند

کم آوردم خدا به همون کمک کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

نه عزیزم منم نگفتم اینا خوبه اما میتونی شرایط بدتر رو در نظر بگیری خیلیا هستن بچشون زیر خاکه حسرت شن ...

میدونم عزیزم چی میگی من بخاطر بودنش همیشه خدارو شکر میکنم ولی بعضی وقتا کم میارم چون تنهای زیر فشار روحی هستم ،دعا کن شاید دعای یکی از،شما به حال من مستجاب شد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوشن لعنتی

خواهر منم نه سالشه بیماری آکندروپلازی داره خییییلی سخته مخصوصا برای پدر و مادر ولی چه میشه کرد پذیرشش واقعا سخته واسه آدم ولی نمی‌دونیم حکمت خدا چی بوده 

پدر مادر من که داغون شدن خودمم خیلی غصه میخورم

غربالگری های بارداری این بیماری رو نشون نمیدن؟

گرون تریناشو انجام دادیم همشو اما سالم بود ولی اینطور شد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

کاردرمانی بردی؟مشکل کم حسی داره؟

نه عزیزم عضلاتش داره تحلیل میره بیماریش پیش رونده اس پاهاش کج کرده اره مرتب میبرم کاردرمانی خیلی دارم تلاش می‌کنم ولی تا الان تلاشم بی فایده بوده

میدونم عزیزم چی میگی من بخاطر بودنش همیشه خدارو شکر میکنم ولی بعضی وقتا کم میارم چون تنهای زیر فشار ...

حتما عزیزم حتما دعاش میکنم 

یه یس و هزارتا صلوات با عجل فرجهم

نذر بی بی شریفه کن 

نذر کن اگه شفا گرفت بری زیارتش خیلیییییا 

شفاشون رو از ایشون گرفتن 

ایشون دختر امام حسن هستن 

مزارشون هم کربلا هست شما از راه دور متوسل

شو حتما عنایت میکنن عزیزم .

نه عزیزم عضلاتش داره تحلیل میره بیماریش پیش رونده اس پاهاش کج کرده اره مرتب میبرم کاردرمانی خیلی دار ...

امیدارم نتیجه زحماتتون ببینی ناامید نشو خدای این فرشته هام بزرگه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫