2777
2789
عنوان

خواهر دیوونه من ببیند چکار کرده

504 بازدید | 46 پست

خواهرم ۱۸ سالشه یکی از آشنا هامون پرستاره ب هم علاقه مند شدن 

با هم در ارتباط نیستن اما هممممه تقریبا از علاقه این دو ب هم میدونن 

الان این خواهر دیوونه ام رفته پیش یکی دو نفر گفته ک پسره اومده خواستگاری و میخوان نامزدی کنن ب تازگیا 😑

میگم آخه عزیزم چرا اینو گفتی میگ مجبور بودم دختر خاله پسره تو جمع از حسادت بهم گفته ک منتظر رضا نمونیاااا بهش نمیخوری برو دنبال یکی دیگ 

خواهرمم گفته تو حرص نخور و اومده خواستگاریم و اینا 

الان پسره بشنوه چی میگ در مورد خواهرم آخه 😣

هر بژی کورد ✌

آخه چرا مردن حسودی میکنن اینا ک دو تا جوونن 

از این ورم خواهرم خامی کرده ممکنه سنگم بندازن جلو پاشون و پسره در مورد این دروغ نظرش در مورد خواهرم عوًض میشه بنظرتون ؟؟، 

هر بژی کورد ✌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه چرا مردن حسودی میکنن اینا ک دو تا جوونن از این ورم خواهرم خامی کرده ممکنه سنگم بندازن جلو پاشون ...

اگه واقعا همو دوست داشته باشن هیچی مانع رسیدنشون بهم نمیشه 

پسره اگه عاشقش باشه تایید میکنه حرفای خواهرتو و عملیش میکنه یعنی میاد خواستگاریش

اگه واقعا همو دوست داشته باشن هیچی مانع رسیدنشون بهم نمیشه پسره اگه عاشقش باشه تایید میکنه حرفای خوا ...

اگ شرایطش نداشته باش چی ؟ 

پسره دوس داره خواهرمو همه میدونن خودش چن جا گفته 

هر بژی کورد ✌

اگ شرایطش نداشته باش چی ؟ پسره دوس داره خواهرمو همه میدونن خودش چن جا گفته

حالا اگه شرایطش واقعا سخت باشه و نتونه بیاد اون یچیزی

وقتی گفته چند جا خب دوسش داره

به نظرم قبل اینکه دخترخاله هه بره به پسره بگه خواهرت بهش بگه ک چی شده و چرا در جواب اینو گفته

میدونه خیلی دوسش داره خواهرمنمیدونم منم همین ترس رو دارم

اگه واقعا پسره عاشقش باشه که این فکر رو نمی کنه خوشحالم میشه اما اگه فقط در حد یه حس بین شونه نه نمیاد خودشو می گیره ،،

اگ شرایطش نداشته باش چی ؟ پسره دوس داره خواهرمو همه میدونن خودش چن جا گفته

بیاد یه نشون بزاره رو خواهرت مثلا یه انگشتر هم کافیه تا شرایط ش که جور شد بیاد خاستگاری همه چیز‌هم ساده بگیره بنظرم اشکالی نداره