2777
2789
عنوان

خواهر دیوونه من ببیند چکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توکل بر خدا احتمالا دختر خاله هم خودش نظر داشته باش روش یا از خواهر من بدش بیاد نمیدونم

قطعا نظر داشته یا داره

خیلیم فضوله   من موندم از کی تا حالا دختر خاله داماد نظر میده و توپ و تشر میزنه پررو

خواهرتم بچگی کرده

اما قبول کن اینطوری کار یکسره میشه پسره مشخص میکنه چند مرده حلاجه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خیلی دوسش داره پسره بالغه

ببین دخترعموم و یه پسراز اقوام همو میخواستن بعدپسره اومد برا دختره یه رو سری خرید یواشکی بهش داد اینم همه جا گفت پسره هم گفت حالا که نتونستی فعلا چیزی نگی دیگه نمیخوامت پس زن زندگی نیستی رفت زن گرفت دخترعمومم موند که موند

ببین دخترعموم و یه پسراز اقوام همو میخواستن بعدپسره اومد برا دختره یه رو سری خرید یواشکی بهش داد این ...

شاید پسره واقعا برا ازدواج نخواسته بودش وگرنه بدی برا پسره نداشته این حرف ک اخه

هر بژی کورد ✌

شاید پسره واقعا برا ازدواج نخواسته بودش وگرنه بدی برا پسره نداشته این حرف ک اخه

ببین دیگه اینجا بحث خانواده هامیاد وسط که چرا برا دختر ما کادو خریدی از طرف خانواده خودش ترد میشه که چرا به ما نگفتی اگر اقوام مادر باشه پدره گارد میگیره اقوام پدره باشه مادره گارد میگیره متوجه منطورم شو