2777
2789
عنوان

از پریشب مرغ تو یخچاله به نظرتون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم در اکثر اوقات میشه عصب کشی مجدد کرد برای شما گفتن نمیشه؟

من اصلا نمیدونستم کیست شده  رفتم یه عکس کامل از دندونام گرفتم  چک کنم که تا دکتر دید گف این دندونت کیست داره و باید بکشی 

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
دوتا دکتر مختلف رفتم اصلا اسم عصب کشی مجدد نیوردن فقط گفتن بکش منم عکس قبل از عصب کشی داشتم که کیس ...

دندون هفته پس بیخیال عصب کشی مجدد همون ایمپلنت گزینه بهتریه و همین پیشنهاد اولی که دادن به نفع تره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون برای کیفوز جراحی انجام داوین؟یا تو اطرافیان داشتید؟از دکتر قندهاری نشنیدید چیزی؟من خیلییی ...

من مادرشوهرم جراحی مغز انجام دادن پیش شیروانی

یکی دیگه از اقوام پیش محسنی کبیر دیسک عمل کردن و راضی بودن

خودمم عمل دیسک دارم هفته ای دیگه منتها من چون تهران نیستم پیش دکتر دیگه ای ،یه شهر دیگه نوبت دارم که اینم کارش خوبه 

کیفوز و ایناشو دیگه نمیدونم میتونید ویزیت بشید پیششون و بعد عمل کنید 

حتی دکتر کبیر اگر توی اینستا بهشون پیام بدین و سوال دارید جوابتونو میدن 

من خودم پیششون مشاوره گرفتم و بهم گفتن عمل لیزری همش کلکه و لیزری اصلا عمل نکن

شما خودتون برای کیفوز جراحی انجام داوین؟یا تو اطرافیان داشتید؟از دکتر قندهاری نشنیدید چیزی؟من خیلییی ...

یچیزی دیگه اینکه نمیخوام تو دلتو خالی کنم اما چون من خودمم مثل شما ترس و استرس و... قبل عمل و‌دکتر رو دارم و هفته دیگه هم عمل دارم راهنماییت میکنم و تجربمو بهت بگم

من تو اصفهان بهترین دکترا رو رفتم همشون گفتن عمل

دکتر ابریشم کار داخل اصفهان خیلییییییی معروفه و اصلا اسم و‌رسم دار و... ولی من فقط رفتم پیشش برای اینکه نظرشو بدونم صدسال پیشش عمل نمیکردم و نمیکنم 

چون شنیدم که عملاشو خودش دیگه انجام نمیده ، با مریض داخل اتاق عمل میره و بالاسرش هست ولی مریض که بیهوشی بهش میزنن دکتر عملشو میده دست دانشجوهاش و یه دکتر دیگه 

بعد هرکی میومد مطب ناراضی از عمل ، دکترم بهش میگفت طبیعیه

خیلی دکترای معروف اینکارو میکنن و عملو میدن به یکی دیگه و مریضم بیهوش متوجه نمیشه

یچیزی دیگه اینکه نمیخوام تو دلتو خالی کنم اما چون من خودمم مثل شما ترس و استرس و... قبل عمل و‌دکتر ر ...

اره منم اینو خیلی شنیدم که میگن این داستان برای بیمارستان دولتیه و چون رزیدنت ها هستن معمولا میدن دست دانشجو

و بهم تاکید شد که بیمارستان خصوصی انجام بدم که از این ماجراها نداشتع باشه

البته فقط شنیدم و تحقیق جدی نکردم

ولی من مسئله مالی دارم و بخاطر همین کلا جراحیم رو هواست

چون بابام از همون اول مخالف جراحی بود وگرنه باید ۷ سال پیش جراحی میکردم، و الانم نمیخوام بهش بگم و جراحی کنم بخاطر همین ساپورت مالی ندارم😂حالا نمیدونم که بیمه هزینه بیمارستان خصوصی رو میده یا نه،که محبور بشم برم دولتی یا نه

اما حتما تحقیق میکنم 

خیلی وقته که پیگیرش نبودم الان جدیدا دوباره پیگیرش شدم و باید دوباره گرافی انجام بدم که ببینم چقدر پیشرفت کرده و به چند تا دکتر جدید نشون بدم

اره منم اینو خیلی شنیدم که میگن این داستان برای بیمارستان دولتیه و چون رزیدنت ها هستن معمولا میدن دس ...

سلام عزیزم بنظرم زیاد واسه جراحی عجله نکن من نمیدونم مشکلت چیه ولی جراحی ستون فقرات حساسه سعی کن تو فرصت مناسب بیمارستان خصوصی و پیش یه جراح خوب عمل کنی و اینکه چون مجردی فک نکنم بدون رضایت پدر عملت کنن

سلام عزیزم بنظرم زیاد واسه جراحی عجله نکن من نمیدونم مشکلت چیه ولی جراحی ستون فقرات حساسه سعی کن تو ...

سلام 😃❤️

اره عجله نمیکنم تا الان پیش ۵،۶ تا جراح خوب رفتم ویزیت شدم اما باز هنوزم تحقیق میکنم و پیگیرم که با کسایی که جراحی مشابه انجام دادن صحبت کنم 

ولی خب باید هرچه زودتر حداکثر تا پاییز انجام بدم چون مشکلم حاد و پیشرفته است و توی تنفس‌ام اختلال ایجاد کرده

اره درسته خودمن ترجیحم خصوصیه اصلا حوصله شلوغی دولتی هم ندارم

بالای ۱۸ سال پرسیدم گفتن احتیاجی به اجازه پدر نیست