روتین پوستی اخر شبم رو انجام میدم(کرم ضد چروک دور چشم و خط خند و سرم ویتامین سی) شوهرم همش غر میزنه روغن مالی کردی سریع پاکشون کن نمیشه ببوسم شماهم چنین مشکلی دارید یا فقط شرهر من پیرمردی فکر میکنه؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی، در واقعیت رویای منی:) ..../سلامی صمیمیتر از غم ندیدم ؛ به اندازهی غم تو را دوست دارم /«حالی خیال وصلت خوش میدهد فریبم ؛ تا خود چه نقش بازد این صورت خیالی»/خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨