2777
2789
سلام منم پسرم28 آبان بدنیا اومده.هشت تا دندون داره،هنوز راه نیوفتاده خانما یه ساعت مشخص بزاریم که همه باشیم و درمورد بچه هامون و مسایل مربوط به بچه ها بگیم. صاحب تاپیک یه کاری بکن.
شیوا جون کاملا باهات موافقم.... اگر کسی تو ت ل گ ر ا م بتونه گروه بزنه و بقیه مامانهای ابان رو ادد کنه خیلی خوب میشه چون خیلی وقتها مشکلات نی نی های هم سن مثل همه و تجربیات بقیه مامانها خیلی کمک می کنه
الا عشق مامانشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی 93 دختر من هم همینطور بود زیر سینه خوابش می برد ولی من می رم سر کار و مامانم ازش نگهداری می کنه و تو روز برای خوابوندنش راهش می بره چون نه شیشه می گیره نه پستونک از وقتی دندون در اورده شبا هم همه اش می گه راهم ببر تا بخوابم ... دیگه جون ندارم چون از ۸ صبح تا ۶.۵ بعداز ظهر هم سرکار می رم واقعا به خواب شب احتیاج دارم
الا عشق مامانشه
دوست جونا من معمولا از ساعت 10,5 صبح هر روز به نی نی سایت سر می زنم غیر از شنبه و یکشنبه ها که سرکار نمی رم اگر شماها هم همون حدودا بتوید بیاید می تونیم با هم یه تاپیک خوب و مفید داشته باشیم.... البته با اجازه صاحب تاپیک
الا عشق مامانشه
2805
کویر جون یه پیشنهاد دیگه هم دارم اگه برات مشکل نیست دوستانی که فعال هستن تو گروه رو با مشخصات نی نی ها صفحه اول بنویس که بهتر همدیگه رو بشناسیم
الا عشق مامانشه
1-کویر....ایران زندگی می کنم.... خانه دار.....32ساله..... تک فرزند.....پسر....اسم:....17آبان 2-لیدا....ترکیه زندگی می کنم.... شاغل.....36ساله..... تک فرزند.....دختر....اسم: elaالا ....۶آبان 3-گریه های بی امان....ایران زندگی می کنم.... شاغل.....30ساله..... تک فرزند.....پسر....اسم:....26آبان 4-حمیده....؟ زندگی می کنم.... ؟.....؟ساله..... تک فرزند.....دختر....اسم:....24آبان 5-مامان مهدی....؟ زندگی می کنم.... ؟.....؟ساله..... تک فرزند.....پسر....اسم:....14آبان 6-mammy93....؟ زندگی می کنم.... ؟.....؟ساله..... تک فرزند.....پسر....اسم:....25آبان 7-shiva....؟ زندگی می کنم.... ؟.....؟ساله..... تک فرزند.....پسر....اسم:....28آبان
الا عشق مامانشه