2777
2789

من یه هم اتاقی دارم که وضع زندگیشون خوب نیست . مامانم هر چند وقتی دلش برای من تنگ میشه کلی راه میاد دم خوابگاهم که چند ساعت باهم وقت بگذرونیم و ناهار وشام رو باهم باشیم .  این دختره هربار میگه منم بیام ؟ و میاد !!! 

به جز اون روزایی که شام خوابگاه رو دوست ندارم غذا سفارش میدم برای اینم سفارش میدم +مامانمم هرچیزی که برای من میفرسته برای اینم میفرسته (۴ساله) 

در واقع خودم دوست ندارم چیزی بهش بدم اما مامانم قسمم داده   

حالا امروز خانواده این اومدن دم خوابگاه برای اولین بار چون اینجا نوبت دکتر داشتن   انقدر اصرار کردن که ما داریم میریم ناهار بیرون اگه نیای ناراحت میشیم و نیم ساعته شما رو برمیگردونیم خوابگاه و این حرف ها 

رفتیم ناهار ، مامانش گفت کارتم جا مونده پیش احمد آقا (احمد آقا تو مطب دکتر نوبت نشسته بود و حداقل نیم ساعت فاصله داشت  )  

من حساب کردم !!!!! اصلا هم تعارف نکردن برای بچه های دو سه ساله هم غذای کامل خریدن 

حس بدی دارمممممممممممممممممممممممممممممممممم

خب توهم میگفتی کارتم رو نیاوردم.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطعا با نقشه قبلی بوده از حرکتی که زدن مشخصه

مفت خوری رفته تو جونشون

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید

استارتر کاملا دارن از سواستفاده میکنن

دفعه بعدی با مامانت خواستی بری بیرون و گفت منم بیام 

بگو نه میخوایم تنها باشیم

راجب اینکه پول غذا رو حساب کردی بهش بگو شماره کارت میدم دنگ خودتون رو واریز کنید ب پولم احتیاج دارم

راجب رفتارش ب مادرت بگو تا متوجه بشه که دارن سواستفاده میکنن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀

قطعا با نقشه قبلی بوده از حرکتی که زدن مشخصهمفت خوری رفته تو جونشون

با حساب کردن مشکلی ندارم حالا 

ولی تعارف نکردن 

برای بچه هاشونم پرس  کامل سفارش دادن 

۴ تا بچه زیر ۵ سال دارن   خب معلومه نمیخورننننننن یه پرس کامل