2777
2789
عنوان

چقدر سخته تصمیم برای داشتن بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 96 پست
فاصله ۷ سالم زیاده،اون حسخ صمیمیت تو بزرگسالی هم نیست باهاشون

خودم و خواهرم ۹ سال فاصله ی سنی داریم درسته تو بچگی به درد هم نخوردیم ولی الان که بزرگ شدیم واقعا حس میکنم اگه خواهرمو نداشتم خیلی بدبخت بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شرایط از نظر مالی اگه منظورتون هست بلهولی احساس میکنم روحی روانی آمادگیشو ندارم الان🤦🏻‍♀️

خب اگه میدونی روان اعصاب نداری ک نیار دیگه

بمون تا عید سال دیگه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

شرایط از نظر مالی اگه منظورتون هست بلهولی احساس میکنم روحی روانی آمادگیشو ندارم الان🤦🏻‍♀️

اگر بچه دوم میخوای نذار فاصله بیش از این بشه. اگر نمی‌خوای خب هیچ. چون سنت بالاتر بره دیگه حوصله الانت هم نخواهی داشت

زودتر اقدام کنی بهتره بچه های من 4سال اختلاف سنی دارن   بنظرم زودتر م باید بچه می اوردی  وقتی سنت بره بالاتر میگی کاش بچه ها بزرگ بودن   وقتی بچه هات ازدواج میکنن بچه دار میشن به کمکت احتیاج دارن  باید یکم جوان باشی بتونی نوه داری کنی 

همین الان هم فاصله زیاده خواهر جان 

یکسال حاملگی دخترت میشه ۸ سال تازه اونم در بهترین موقعیت که همین بار اول حامله بشی 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

دیگه الان اقدام کنی رویسال دیگه حساب کن

شاید ب همین زودی باردار نشی و تا یسال طبیعیه 

سن بچتونم بنظرم خوبه و از پس کارهای شخصیش برمیاد و میتونه حتی کمکی هم برات باشه یکم

ولی خوب دیگه تو بارداری  و تقریبن یسال دوسال بعدش

بدو بدو بچه داری و مراقبت و مواظبته دیگه

بنظرم اقدام کن.

ان شا الله خیره...اون دو سه سالم میگذره و بچه بزرگ میشه

درعوض دخترت از تک بودن درمیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
بنظر من کسی که میخواد بچه نیاره باید همون اولی هم نیارهتک فرزندی برای بچه ها آسیب بزرگیه

خودمم نمیخوام تک فرزند بمونه

فقط احساس میکنم الان آمادگی روانی برای داشتن بچه ی دوم رو ندارم

دوست دارم ۴،۵سال دیگه دومی رو بیارم

وقتی یه بچه میاری مسیولیت داری در قبالشیکیش اینه که یه خواهر و برادر حداقل داشته باشه!یه حامی در بزر ...

کی گفته پدر و ماد مسئولن حتماااا یه خواهر و برادر برای بچه اول بیارن؟!!!!این حرفا رو از کجاتون درمیارین؟؟؟

وقتی یه بچه میاری مسیولیت داری در قبالشیکیش اینه که یه خواهر و برادر حداقل داشته باشه!یه حامی در بزر ...

رنجه بزگتری از رنجایی که ما میکشیم بیشتر هست؟

اخه این چه حرفیه؟مگه ما باید فقط رنج لکشیم که به کمش قانع باشیم؟

هرکاری که دوست داری بکن، نزار حسرت هیچی به دلت بمونهفاصله سنی هم بیشتر بشه مگه چیه؟ منم با خواهرم 9 ...

منو خواهرمم ۹ سال فاصله سنی داریم خیلی هم خوبیم باهم ولی نمیدونم فاصله سنی ۱۲،۱۳ سال خیلی زیاد نیست دیگه؟