2777
2789
گل توهم میاره؟

نه اتفاقا میگفتن اگه حد زیاد نباشه ذهنو باز میکنه 

یا حافظه رو قوی

اما زیاد باشه عوارضش توهم میشد شاید

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا میگفتن اگه حد زیاد نباشه ذهنو باز میکنه یا حافظه رو قویاما زیاد باشه عوارضش توهم میشد شاید

فقط یک ساعت اول بعدش مغزشون ضعیف عمل میکنه با هربار مصرف تعدادی از گلبولهای خاکستری مغز برای همیشههههه می میرن 

بزن گوگل تحقیق کن

حالا که صحبت گل شد بگم من الان چندماه با سوهرم زندگی میکنم تا به حال بوی سیگارم نداده ولی پدرش پیره و تریاک میکشه و تا جایی که میدونم خودشون براش چند وقت یکبار میگیرن پس احتمال اینکه مواد وشیده باشه وجود داره بالاخره ولی تو این ندت اوایل عروسیمون ته کیفش توی یه کاغذ گیاه خشک شده دیدم که حدس زدم گل باشه یکبارم توی کیف مسافرتیش یه نخ سیکار باریک ک۶ حالا شاید اونو برا پدرش گرفته ولی به جز همون بار من ندیوم تو کیف شوهرم گل یا سیگار باشه به نظرتون برای  بهبود توان جن.سی استفاده کرده؟ چون اون موفع بیش از اندازه میتونست خودشو نگه داره جوری که حتی گاهی میگفت ولش کن دیگه ادامه نمیداد اما الان نسبتا سریع انجام میشه

نه اتفاقا میگفتن اگه حد زیاد نباشه ذهنو باز میکنه یا حافظه رو قویاما زیاد باشه عوارضش توهم میشد شاید

اون برا خارجیاست که فراوری شده ست قانونیه میره آزمایشگاه بعد دست مشتری میرسه نه ایران که از تو باغچه میاد دست ملت

میترسم معتاد بشه

اگه شک داری میترسی ک رد کن چقدر میتونی از زندگیت همش فکر کنی الان کجاست داره چیکار میکنه عذاب میدی فقط خودت رو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
۱۵ روز پیش کشیده باشه بیشترش پزشک قانونی میفهمه

خب اگه مثبت بشه باید چی بهش بگم ناراحت نمیشه که بدون اجازه هزش تست گرفتم چون باید بهش بگم مثلا میخوام کیت تخمک گذاری رو روی تو امتحان کنم ببینم چه جوابی میده