2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده قرار بود بیاد خاسنگاری الان چی همه چی تموم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 55 پست

من یخورده  گیج شدم 

حالت مالکیت یا انحصار طلبی با عشق فرق دارد عشق آزادی می دهد نه محدودیت 

عشق احساس بی نظیری است تمام هنرمندان شعرا عرفا نویسندگان حتی دانشمندان ریاضی  موسیقی دان ها نوازندگان خوانندگان پزشکان معروف جراحان و خلاصه نوابغ عاشق بوده آمد عاشق کارشان ... پیامبران امامان بزرگان دین و عرفان هم عاشق بوده آمد عاشق خدا 

و تمام مادران و پدران عاشق فرزندانشان هستند عشق بزرگ است با لجبازی  و حماقت و لوس بازی و حرف زور و ...فقط توهم دوست داشتن و مالکیت و دیکتاتوری معنا دارد نه عشق 

زن یعنی زندگی 

خدا خیرت بده.ببین اسی این اخر شب حالمونو گرفت!!!

عوض اینکه رندتر بشن ساده تر شدن.  یا شایدم تو نینی سایت اینجوریه.  جوری میگگ عشقم انگار عشقشون از کل زندگیش برای اینا گذشته یا چه بهایی داده شده عشقم.  مگه باچهار تا چت طرف میشه عشق

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بیخود کردی شوخی کردی!!!شوخی کردی جواب جدی شنیدی.اینا اومدن شهر تو جا نداشتن؛ دنبال جای مفت و غذا ...

منم بابت این موضثع ازش عذر خواهی کردم گریه مردم که به ذهنم نرسید بیام وگرنه خودت دیدی هربار مریض شدی خودت اومدم بیمارستان پیشت باشم 

این پیامم بهش دادم دیگه نه جواب پیامو داد نه زنگامو منم دگ ندادم 

((خواستم بگم این موضوع که میگی زنگ نزدی یا نیومدی منو ببینی  حق با تو من عذر خواهی میکنم
شاید عقلم  اون لحظه نرسید که بگم من بیام بیمارستان ببینمت چون فکر کردم شرایط نداری  اون موقع اما حقم این نبود میتونستی ببخشی و میذاشتی پنجشنبه بیام بیمارستان تما نخواستی

منم دلم شکسته ازت  خیلی وقتا اما چون دوست داشتنم بیشتر بود بخشیدم

برا مهمون ما هنوز تو یه خونه نیستیم قضاوتم میکنی
من چرا باید بدم بیاد؟!من گفتم اولین اشنایی مادرت با من تو خونه من جلوه درستی نداره برای بعدا هم میگی مهمون زیاد میاد خونمون کی گفتم مشکل دارم من گفتم کمکم کنی همه چی رو نندازی رو من اشپزی تمیزی شستن پذیرایی که بتونم مهمون داری کنم چه مشکلی دارم

من هزار بار دوست داشتنمو بهت ثابت کردم که فقط خودت برام مهمی
اما جوابم شد این که یکسال چیه ؟!اخلاقمون بهم نمیخوره
یعنی تو رابطه ما دوست داشتن و وابستگی نبود جا حل کردنش صحبت کردن در موردش تنها راه حل جدایی بود ؟!ا

من واقعا نمیخواستم کوتاهی کنم از عمد نبوده والا  من که خواستم پنجشنبه بیام ساعت ملاقات خواستم غذا بیارم بیام نذاشتی شبشم گفتم ۹میام باز نذاشتی من واقعا راضی به   ناراحتی تو نیستم من نخواستم تورو ضایع کنم بخدا نمیدونم چرا به ذهنم نرسید همون ۴شنبه بیام
الان چیکار کنم ؟خب ادمم میشه اشتباه نداشته باشم ؟
اگه واقعا نمیخوای دیگه من نمیتونم زورت کنم💔

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

برنمیگرده ادم اجباز و مغروریه و خیلی مصمم تمومش کرد

کسی که قرار است برود هر چه زودتر برود بهتر است ... کلا با لح و لجبازی و غرور چیزی شروع نشود خیلی به نفع هر دو نفر است حتی دوستی ساده یا شراکت کاری هم به درک و شعوری بیش از رابطه شما نیاز دارد 

زن یعنی زندگی 

اون هیچ وقت به ازدواج باهات فکر نمیکرده چون بهش گفتی با خانواده ام آشنا بسی بدبخت ترسیده و یه جوری ق ...

نه مادرمو اومده دیده منم با مادرش تلفنی حرف زدم 

درد اینجاس اون خیلی مشتاق ازدواج بود هی میگفت خانوادمو بیارم 

من مشکل با نحوه اشنایی داشتم که مادرش منو بخواد ببینه تو خونه من باشه بابام ناراحت میشد 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خیلی نامردن

به نظر من نامرد نیستند نابالغ هستند اصلا عقل و شعور این پسر ( نمی دونم چند سالشونه ) با این طرز رفتار بچه گانه به آدم بالغ نمی خوره اگر خواستاری هم می آمد اسی باید حتمأ ردش می کرد به همچین موجودات بچه ننه ای نمی شه یک عمر تکیه کرد 

زن یعنی زندگی 

بنظرم پسره حق داشته اگه ادعای عاشقیت میشد تا یه بیمارستان میرفتی

منکه عذر خواهی کردم ازش 

خب اونم بارها دامو شکسته من بخشید مگه همه کاملن اخه اون لحظه واقعا به ذهنم نرسید خواستمم برم گفتم الان میگن خاستگاریش نرفتیم اومده دایی پسررو ببینه 

باز با این وجود اشتباهمو پذیرفتم ۱۰بارم عذر خواهی کردم

قبلا ببخشید به بعضی  خانوما می گفتند طرف خاله زنکه است یعنی مثل زن ها ی بیکار حرف در میاره و دو به هم زنی می کنه ولی الان خدا را شکر همه پسرها خاله مرتیکه شده اند !!! اهل حرف در آوردن و سلیطه بازی ! دیگه این یه کار را هم یاد گرفته اند 

زن یعنی زندگی 

منکه عذر خواهی کردم ازش خب اونم بارها دامو شکسته من بخشید مگه همه کاملن اخه اون لحظه واقعا به ذهنم ن ...

بزرگ‌ترین اشتباه شما دوست داشتن اشتباهی یک آدم عوضی بوده که امیدوارم تکرار نکنید !!!

زن یعنی زندگی 

من یه روز گفتم دوست ندارم دختر فالوو داشته باشی اینم گفت تو بدبینی فالوو و لایک چیه دیگه مهم نیست م ...

خب پس دیگه بیخیالش شو..سخته ولی شدنیه.. چون اگر واقعا میخواستت رهات نمیکرد

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒