2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده قرار بود بیاد خاسنگاری الان چی همه چی تموم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 55 پست
خب پس الکی ادا دراورده .خودش با دیده ی منت برمیگرده .چون الان تو اوج بی منطقی تصمیم گرفته .بعدش فکز ...

برنمیگرده ادم اجباز و مغروریه و خیلی مصمم تمومش کرد

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگه من خونه رو شوخی کردم مامانم ۱۰۰سال نمیومد من ناراحت اینم بیمارستان نیومدی حتی منو ببینی یه زنگ ...

بگو بیخود کردی شوخی کردی!!!شوخی کردی جواب جدی شنیدی.

اینا اومدن شهر تو جا نداشتن؛ دنبال جای مفت و غذای مفت بودن.

بعد که ننه ش پذیرایی میشد میرفت پشت سرت می‌گفت: مادر حان این دختر زیادی آزاده.یعنی چی که خونواده ش خبر نداشتن و ما رو راه داد.

بعدم انسان جایز الخطاست.حالا شما برفرض اشتباه کردی؛ ادم که نکشتی!! اینقدر کینه به دل گرفته.

زندگی پر از اشتباه و خطاست.مگه قرار سر همدیگه رو ببریم!!!

اشتی نکرد که نکرد...به درک...بذار بره گمشه...

تو زندگی مشترک اینقدر زن و شوهر اشتباه میکنن اگه قرار به بخشش نباشه؛ میخوام هرگزززززز همچین زندگی نباشه.

همچین شوهری نباشه.

همین امروز تموم من هرچی کریه کردم ندید گفت به درد هم نمیخوریم ابرومو بردیهرچی عذر خواهی کردم که میتو ...

نباید عذر میخواستی خودتو کوچیک میکردی

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید
الان خیلی راحت رفتن و دارن زندگی شون میکنن ما موندیم تنهایی هزارجور فکر

اخ گفتی بخدا برا منم شد تاریخ ۰۱/۲۹

تموم من داشتم‌گریه میکردم‌خیلی راحت گفت دارم ناهار میخورم دیگه هم نه جواب زنگ داد نه پیام 

بخدا اون اوایل دیر جوابشو میدادم دم در خونم بود 

ناراحت شدم یه بار اقتاد گریه تا از دام درنیاورد نرفت خونش 

اما الان تا دید دل بستم تا دید عاشق شدم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من یه روز گفتم دوست ندارم دختر فالوو داشته باشی اینم گفت تو بدبینی فالوو و لایک چیه دیگه مهم نیست م ...

مطمئن باش اگه ناهارمیپختی ومیمودن هم میگف تومعذرت میخام فلانی که ماراتوخونت راه دادی.. کساییکه نمیشناختی رابه راحتی پذیرفتی. یاتوبع دردم نمیخوری چون تنهاتواین خونه معلوم نیس چیکارمیکنی وهزارحرف دیگه.. ایشون بهونه اش بوده.. بعدم حرف بدی نزدی اگه پدرت یامادرت متوجه میشدن ناراحت نمیشدن ازدستت؟؟!! کارخوبی کردی. ازکجامعلوم اصلاراست گفته بخداانقدجنایت وقتل واینااتفاق میافته که اصلانبایدبه هیچکس اعتمادکنی مخصوصاشماکه تنهایی

هعییی چی بگم دختر ولی بهترین کارو کردی این مدتم میگذره ناراحت نباش

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

دخترا چتون شده؟  ما دخترای دهه شصت که ایقدر فشار خانواده و فامیل رومون بود برای ازدواج به این خواری و ذلت تن نمی دادیم.  شما که خانواده هاتون اپن مایند ترن چتون شده؟  حرص می دین بدجور

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
میگه من خونه رو شوخی کردم مامانم ۱۰۰سال نمیومد من ناراحت اینم بیمارستان نیومدی حتی منو ببینی یه زنگ ...

بهونه اس شک نکن .عمرا آبروش جلو خونواده رفته باشه .فعلا لج کرده که مثلا حرفمو گوش ندادی 

یکی دور روز دیگه از حال و هوا میوفته .همشون از این اداها دارن

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎