2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده قرار بود بیاد خاسنگاری الان چی همه چی تموم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 55 پست
سر چی بهم خورد؟دیگه برنگشت؟چند وقته؟

خیلی نسبت بهم سرد شده بودعید هم با دوستاش و دوس دختراش رفت شمال دیرب دیر پیام میداد بهش گفتم کسی توزندگیته؟ سر همین قهرکرد و گفت دیگ نمیخام ادامه بدم 23ام هم پیام داد گفت ما بدرد هم نمیخوریم من یکی میخام ک باهام بیاد مسافرت و اینا بعدم تمومش کرد ورررررفت🙂

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

اسی.اتفاقاً خیلی خوش شانسی که بهم خورد.طرف مقابلت که ادم مفت خور و بچه ننه و لجباز ویکدنده بوده.همون ...

یعنی من واقعا مقصر نیستم ؟دارم از عذاب وجدان میمیرم 

پس کی قراره من طعم خوشبختی رو‌بچشم‌اخه 

باز با یکی دگ روانتو بزاری ببینی طرف قصدش ازدواجه یا نه هی بابا….

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی نسبت بهم سرد شده بودعید هم با دوستاش و دوس دختراش رفت شمال دیرب دیر پیام میداد بهش گفتم کسی توز ...

برا من سر هیچ و پوچ جدا شد دنبال بهانه بودن 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بخدا که خیر میبینن خوبم میبینن این دنیا بی عدالترینه

ن اصلا بخداااینجوریانیس بصبر خودش برمیگردع فعلا سکوت کن

کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلییی دوسشون دارم بالاخره بعد چندسال عکسش دیدم ماه ماهه 😘🌷❤

من یه روز گفتم دوست ندارم دختر فالوو داشته باشی اینم گفت تو بدبینی فالوو و لایک چیه دیگه مهم نیست م ...

بهترین کار و نجیب ترین دختر یعنی همین .یکاره یعنی چی پاشیم بیام پیشت .چقد بی منطق بودش .مامانشم بدتر .حالا خوبه میگفتی بیا .مامانش یه حرف دیگه میزد .!!!

چند وقته کات کردین؟؟

چه بچه بازی در اورد

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

یعنی من واقعا مقصر نیستم ؟دارم از عذاب وجدان میمیرم پس کی قراره من طعم خوشبختی رو‌بچشم‌اخه باز با یک ...

نه.

الان رفتم دو سه تا از تاپیک هاتو خوندم.

بعد ۲۰ سال زندگی با دو تا بچه اگه شوهرم زنگ بزنه بگه غذا بپز.مادرم بیمارستانه.

منم بگم نمیتونم؛ حوصله ندارم!

هرگززززززز همچین رفتاری با من نمیکنه!.

برو بهش بگو گور . بابات که خوشت نیومد.میخواسته با ننه ش بیان اونجا پذیرایی بشن.

بعد ننه ش پشت سرت میگفت؛ چقدر دختره بی کس و کار بود.ما نه خواستگاری رفتیم نه چیزی.ما رو تو خونه ش راه داد.

حتما ما خیلی خر بزرگی هستیم که این دختر واسمون اینکارها رو میکنه.

واسه این مادر و پسر ناراحتی!!!!!!

وای اسی...وای!!!

ن اصلا بخداااینجوریانیس بصبر خودش برمیگردع فعلا سکوت کن

کی ؟وقتی مردم؟دیگه برنمیگرده  چون جوابمم نداد منم دیگه زنگ نمیزنم خیلی گریه کردم ندید

بهترین کار و نجیب ترین دختر یعنی همین .یکاره یعنی چی پاشیم بیام پیشت .چقد بی منطق بودش .مامانشم بدتر ...

همین امروز تموم من هرچی کریه کردم ندید گفت به درد هم نمیخوریم ابرومو بردی

هرچی عذر خواهی کردم که میتونستم بیام بیمارستان ولی دیگه جوابمو نداد 

برا من سر هیچ و پوچ جدا شد دنبال بهانه بودن

دقیقااا. کلیییییییی هم ادعای عاشقیش میشد و همیشه میگفت تو مال خودمی هرکی مخالفت کنه جلوش وایمیسم تو باید مال خودم بشی ولی راحت رفت گفت برو ازدواج کن و خوشبخت شو🙂

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

کی ؟وقتی مردم؟دیگه برنمیگرده چون جوابمم نداد منم دیگه زنگ نمیزنم خیلی گریه کردم ندید

زبونش ببند رنج وگذفتاری براش درس کن

دقیقااا. کلیییییییی هم ادعای عاشقیش میشد و همیشه میگفت تو مال خودمی هرکی مخالفت کنه جلوش وایمیسم تو ...

امضات😭😭😭

همین امروز تموم من هرچی کریه کردم ندید گفت به درد هم نمیخوریم ابرومو بردیهرچی عذر خواهی کردم که میتو ...

خب پس الکی ادا دراورده .خودش با دیده ی منت برمیگرده .چون الان تو  اوج بی منطقی تصمیم گرفته .بعدش فکز کنه متوحه میشه واقعا درخوا ستش بی معنی بوده .

دیگه سر این هیچ و پوچ بعید بدونم راحت بگذره

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

نه.الان رفتم دو سه تا از تاپیک هاتو خوندم.بعد ۲۰ سال زندگی با دو تا بچه اگه شوهرم زنگ بزنه بگه غذا ب ...

میگه من خونه رو شوخی کردم مامانم ۱۰۰سال نمیومد 

من ناراحت اینم بیمارستان نیومدی حتی منو ببینی یه زنگ نزدی احوالمو بپرسی انگار نه انگار ایرومو جلو خانوادم بردی این همه تعریفت کرده بودم

دقیقااا. کلیییییییی هم ادعای عاشقیش میشد و همیشه میگفت تو مال خودمی هرکی مخالفت کنه جلوش وایمیسم تو ...

بخدا همینارم به من میگفت الان چی؟!

خب پس الکی ادا دراورده .خودش با دیده ی منت برمیگرده .چون الان تو اوج بی منطقی تصمیم گرفته .بعدش فکز ...

میگه من خونه رو شوخی کردم مامانم ۱۰۰سال نمیومد 

من ناراحت اینم بیمارستان نیومدی حتی منو ببینی یه زنگ نزدی احوالمو بپرسی انگار نه انگار ایرومو جلو خانوادم بردی این همه تعریفت کرده بودم