2777
2789

بدشانسم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خوشبحال اونایی که دوست پشرشون شوهرشون عاشقشه 

واقعا عشق ادمو شاد میکنه زنده میکنه 

مشکلات دیگه زندگی رو برات راحت تر میکنه 

اون مدت که فکر میکردم عاشقمه با هر پیامو زنگش همه  غمام  فراموش میشد 

یه حس یدرت به ادم میده شادی خودتو حتی بیشتر دوست داری 

ای خدا این مگه خواسته زیادیه😭😭😭😭😭😭

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشد یهو گلم

خب کلا اوایلش همه چی بهتر بود 

عشقش احترامش همه چی 

اما خب یه رابطه عادی مونده بود باز راضی بودم از هیچ بهتر بود 

سر یه قضیه بهم خورد در بارش تاپیک زدم بخوای اینجا یراتون میزارم بخونید

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

چرا جدا شدین اخه

خب کلا اوایلش همه چی بهتر بود 

عشقش احترامش همه چی 

اما خب یه رابطه عادی مونده بود باز راضی بودم از هیچ بهتر بود 

چرا رفت

کلا اوایلش همه چی بهتر بود 

عشقش احترامش همه چی 

اما خب یه رابطه عادی مونده بود باز راضی بودم از هیچ بهتر بود 

مث رابطه ماا هیچ وقت نمیبخشمش

سر چی بهم خورد؟دیگه برنگشت؟چند وقته؟

اره بیزحمت بزار

من یه روز گفتم دوست ندارم دختر فالوو داشته باشی اینم گفت  تو بدبینی فالوو و لایک چیه دیگه مهم نیست من دلخور شدم از دلم در نیاورد  

تا اینکه فرداش دقیقا با مادرش و داییش اومدن تهران بیمارستان که داییش عمل کنه زنگ زد گفت ناهار اماده کن با مامانم میایم خونت(من مستقلم)

گفتم ما هنوز خاستگاری نداشتیم خانوادم متوجه شن ناراحت میشن 

این بهش برخورد گفتم با مامانم ۴تایی باشیم که همو هم ببینیم 

گفت فعلا کار دارم بهت زنگ میزنم شبش زنگ زد گفت من از راه دور اومدم نیومدی بیمارستان حتی منو ببینی مامانم گفته این بود دوست داشتنش؟!نو مهمون نوازم  نیستی ما واقعا به در هم نمیخوریم نه اخلاقمون نه هیچی من دیگه نمیخوام این رابطه رو تموم شه من ادم وابسته ایم نیستم بخوام بگذرم بابت این موضوع یکسالم چیزی نیست طرف بعد ۱۰سال جدا میشه من دیگه نمیخوامت و قطع کرد

اسی.

اتفاقاً خیلی خوش شانسی که بهم خورد.

طرف مقابلت که ادم مفت خور و بچه ننه و لجباز ویکدنده بوده.

همون بهتر که رفت.انتخابت اشتباه بود.

هر چیزی قاعده و قانون خودشو داره.

این ادم به درد زندگی مشترک نمیخوره!

نمیدونم دلم.گرفت خیرنمیبیننن بوالله ...زمین خیلییی گردع

بخدا که خیر میبینن خوبم میبینن این دنیا بی عدالترینه