2777
2789
سلام عزیزم. اگر خدا بخواد برات بنویسم.عید شما هم مبارک.ممنون بابت دعاهای خیرت

سلامت باشی عزیزم بنویس گلم بهم خبر بده منتظرم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. اگر خدا بخواد برات بنویسم.عید شما هم مبارک.ممنون بابت دعاهای خیرت

خواهش میکنم عزیزم هممون یجور گرفتاری داریم

منم تو زندگیم گره کور دارم

درحق هم دعاکنیم امیدوارم هممون به آرامش قلبی برسیم❤️❤️❤️

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
بیشتر ببینید
سلامت باشی عزیزم بنویس گلم بهم خبر بده منتظرم

ان شاءالله عزیزم. هر چند اونقدر الان در مشکلات غرقم که باداوری گذشته برام درد روی درده.

الان بیخوابم و دارم ترشی درست می کنم کمی شارژ بشم به امید خدا. خبر میدم بهت.

ممنون بابت دعات..خیلی خسته م دعام کن.دوستدار و دعاگوی خیر همیشگی ات

اره خیلی وقتا بوده یکیش این بودک اوایل ازدواجمون خیلی اوضاع مالیمون خراب بود یبار شوهرم رفته بود با ماشینش یجایی بارجابجاکنه ک اون بار کنسل شده بود وخیلی ناراحت داشته برمیگشته سمت خونه یهو یه آقایی صداش میکنه گفت ومیگه یه باری دارم جابجاش میکنی اول گفته نه ولی بعدمیگه اره و همین اره شوهرم باعث شد درای رحمت به روی ماباز بشه اون اقا هرروز بار داشت پول خوب میداد نقد بود تازه شوهرمو به بقیه هم معرفی کرد و شکرخدا اوضاعمون خوب شد اون اقا  کارخونه دارن وخیلی پولدار ازخدا میخام روزبروز موفق تربشه وسلامت باشن دمت گرم اقای سنایی🥺

ان شاءالله عزیزم. هر چند اونقدر الان در مشکلات غرقم که باداوری گذشته برام درد روی درده.الان بیخوابم ...

انشاالله همیشه تنت سلامت باشه وبتونی این روزای سخت رو به خوبی وخوشی سپری کنی عزیزم 

همیشه اینجوری نمیمونه

من شعر بلدنیستم مثل شما ولی اینو میدونم

پایان شب سیه سپیداست🩷🩷🩷🩷

بیشتر ببینید
انشاالله همیشه تنت سلامت باشه وبتونی این روزای سخت رو به خوبی وخوشی سپری کنی عزیزم همیشه اینجوری نمی ...

ای که دل غریب من، با تو شد آشنا، رضا
اشک من است پنجه در پنجره  تو یا رضا

کبوترانه پر زدم، بر سر راهت آمدم
اگر ز در برانی ام، کجا روم، کجا رضا؟

هست اگرچه اشک من، گواه خسته حالی ام
خوشم که دارم از جهان ولایت تو را رضا

ای که به این شکسته دل فرصت آه داده ای
ای که مرا به این حرم خوانده و راه داده ای

اگرچه در جوار خود مرا پناه داده ای
بخوان مرا به دیدن روضه  کربلا، رضا/

الهم عجل لولیک الفرج

ممنون خواهرم ..دعاگوی خیرت باشند قرآن و مقربین واقعی

ای که دل غریب من، با تو شد آشنا، رضااشک من است پنجه در پنجره تو یا رضاکبوترانه پر زدم، بر سر راهت آ ...

ممنونم عزیزدلم همچنین

بیشتر ببینید
دقیقا سال پیش همین موقع وضع مالیمون افتضاحشوهرم کارش بی اعتبار بود نون بخورنمیر درمیاورد دقیقا برج۲ی ...

چه تخصصی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم من طی شش ماه اول همسرمو از دست دادم شش ماه بعدشم پسرمو از دست دادم چند سال قبلشم پسر بزرگم فوت ...

اگر سمت دعا نویس نرفتی و اثرات وضعی اعمال نباشه.

حکمتش امتحان الهی هست.

برای رشد معنوی ت.