2777
2789

از طرف اسنپ پی یک مانتو و کفش از چرم مشهد خریدم 

کفش رسید افتضاححح بود 

هفته بعد مانتو رسید بدون که باز کنم از درب خونه مرجوعی زدم گفتم خبچ‌جوره نمیخوامش 

۱۰باز هم قبل عید به چرم مشهد و اسنپ زنگ زدم گفتم اوکی براتون لغو کردیم  

الان زنگ زدن که نمیتونید مرجوع کنید 😐😐😐کد تخفیف استفاده کردید 

به زور چرم مشهد میخواد جنس بنجولش بهم بندازه چیکار کنم ؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
شکایت

به کی؟؟؟ به اسنپ گفتم به مدیریت شکایت کنم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همش شد چرم مشهد..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیشتر ببینید
همش شد چرم مشهد..

مثلا چرم مشهد برند!!!! خیلی زشته کارشون 

بیشتر ببینید
به کی؟؟؟ به اسنپ گفتم به مدیریت شکایت کنم

والا ی حقیقتی رو میگم شاید کسی باور نکنه اما چیزیه ک اتفاق افتاده سال ۴۰۱ از،طریق دیوار  یه املاک کلاه من و ۱۲ نفر دیگه رو برداشت هیچ وقت هیچکس پاسخگو نبود .‌.‌.توام باید از خود چرم مشهد شکایت کنی ب نظرم

منم ازین اسنپ لعنتی ضرر دیدم کلی لوازم آرایش سفارش دادم یکی از یکی بدردنخور تر..

کاری هم نتونستم بکنم چون تو شرایط مرجوعی نوشته بود کالا با پلمپ اولیه باید مرجوع بشه که من متاسفانه پلمپ رو باز کرده بودم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید
حضوری برو یکم ک جیغ جیغ کنی رئیسش پولتو میده

تازه دلم خوش بود از برند خریددکردم !!! خودشون هم ده بار گفتن اوکی مرجوع کردیم 

بیشتر ببینید
والا ی حقیقتی رو میگم شاید کسی باور نکنه اما چیزیه ک اتفاق افتاده سال ۴۰۱ از،طریق دیوار یه املاک کل ...

حالا دیوار خدایی با اسنپ فرق داره 

میشه از چرم مشهد شکایت کرد 

بیشتر ببینید

چه مشکلی کفشه داشت؟ یعنی میگی از جنسای خود چرم مشهد نبود و فیک الکی مارک زده بودن؟

من یکبار چندسال پیش از خود سایتش خرید کردم هرچی خریدم سایزش درست نبود ولی بهم گفتن برم حضوری هرشعبه ای خواستم میتونم سایز مناسب بگیرم

یکی از خریدامم کلا نداشتن که جاش یکچیز دیگه برداشتم