2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با کیه 😐

59 بازدید | 5 پست

امروز خونه یکی بودیم 

بعد من داشتم با گوشیم بازی میکردم

بچه فامیل اومد بازیم رو دسد گفت اینو داری گوشیت رو خراب میکنه ها

منم گفتم نه من خیلی وقته دارم چیزی نشده

اونم با گریه رفت پیش مامانش

نگو چون بازی مناسب سنش نبوده مامانش اینجوری گفته بهش که دانلود نکنه

بعد مادره اومده با دعوا سراغ من که چرا اینجوری بهش گفتی

من نمیخواستم بازی کنه و از این چیزا 😐😐

حق با کیه؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید

اینجا از چه رده سنی تاپیک میزنن؟ 😳

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا از چه رده سنی تاپیک میزنن؟ 😳

چیه مشکل 😐

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
بگو گوه نخور ...تو دروغ گفتی به بچت ، من جواب پس بدم؟

همون

غر زدن خودش به کنار بچش تا اخر گریه میکرد

بیشتر ببینید