2777
2789
عنوان

یچیزی بگین آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 57 پست
چن سال بعد🥲

همینکه امید داری شاغل میشی و حقوق داری خیلی خوبه

ما بچهای رشته های چرتو پرت ک شاغل نمیشیم در حسرت چندرغاز کچل و کور میشیم خدا برسه ب دادمون تو این مملکت

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهان باشه عزیزم حتما پیگیری میکنم

من خودم وقتی دانشجو بودم اینکارو میکردم چون خانواده منم مثل خانواده شما اصلا حمایتم نمیکردن و نمیکنن چون بشدت پسر دوستن

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم

یکم پیش مامانمم دعوا کرد باهاشولی بازم پول ندادمامانمم طفلک هرچقد بتونه پول میده بهم

عزیزم ب کسی ک‌ بابات باهاش اوکیه بگو با بابات حرف بزنه شاید بخاطر رودربایستی با اون طرف ب حرفش گوش بدد یا بخاطر آبروش ک دیگه جایی نری بگی بهت پول بده..بنظرم امتحان کن ضرر نداره

همینکه امید داری شاغل میشی و حقوق داری خیلی خوبهما بچهای رشته های چرتو پرت ک شاغل نمیشیم در حسرت چند ...

ان شاالله ک شما هم زودتر یه کار مناسب پیدا بکنی

خیلی وقتا با خودم میگم کاش میرفتم فرهنگیان تا از اول حقوق داشتم منت یه تومن بابامو نمیکشیدم

ان شاالله ک شما هم زودتر یه کار مناسب پیدا بکنیخیلی وقتا با خودم میگم کاش میرفتم فرهنگیان تا از اول ...

ارزشش رو داره❤بجای حقوق ناچیز معلمی درامد خییییلی بیشتری بدست میاری

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم

عزیزم ب کسی ک‌ بابات باهاش اوکیه بگو با بابات حرف بزنه شاید بخاطر رودربایستی با اون طرف ب حرفش گوش ب ...

وقتی دبیرستانی بودم چندین بار فامیل حرف زدن باهاش

راستش دیگه از فامیل هم خجالت میکشم🥲