2777
2789
اینایی که گفتی کل زندگی هست .ولی تعریف از شوهر خوب بچه ی خوب و...از دید آدم هامتفاوت هست

مگه ادما اخلاق خوب و بد رو از هم تشخیص نمبدن؟؟؟ 

مگه فرق یه انسان خوب و نرمال با یه انسان غیر نرمال رو نمیفهمن؟؟؟؟ 

که دیدشون متفاوته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا همینه ک گفتی اینجا آدم دیدم واسه پول یا دماغ لک و خیلی چیزای حرص میخوره و غصه واقعا من نمیتو ...

دقیقا 

بنظزم همین که از خواب با ارامش و دلخوشی بلند شی 

همین که بدون دغدغه قدم بزنی،، 

بنظرم باید خدارو با تمام وجود شکر کنی،،،، 

همین که استرس و و ناراحتی و مریضی نداشته باشی خوشبخت ترینی

دقیقا همینه ک گفتی اینجا آدم دیدم واسه پول یا دماغ لک و خیلی چیزای حرص میخوره و غصه واقعا من نمیتو ...

ازدیدمورچه قطره سیلابه   مشکلات هرکس واسه خودش بزرگن 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید
اینایی که گفتی کل زندگی هست .ولی تعریف از شوهر خوب بچه ی خوب و...از دید آدم هامتفاوت هست

اره مثلا پدرا و مادرای قدیم میگن پسر نماز خون باشه  حلال و حروم بلد باشه و جالب اینه پسری که تمام وقتش با پدرو مادرش باشه اینو آدم حوب میدونن این وسط معلوم نیست دختر بيچاره تو این زندگی چه کارست احتمالا برآورده کننده نیاز مرد و پرستار بچه است دید ادمها از آدم خوب بودن فرق داره من میگم زن و مرد بعد ازدواج باید فقط به خودشون اهمیت بدن هرکی باید با زنش و مردش خوش باشه اگه قراره کل عمر مرد نگران دیگران باشه همون بهتر ازدواج نکنه و تا موقعی که اطرافیانش زنده هستن با اونا زندگی کنه وقتی اونا فوت شدن بعدا به فکر ازدواج باشه چون دختر بيچاره  هم آرزو داره دوست داره تو خونه خودش با شوهرش حوش باشه نه اینکه از اول زندگی شوهره درگیر خونوادش باشه  اینجوری سردی به وجود میاد و خیانت پیش میاد من یه نمونشم از اول بخاطر اطرافیان بین ما سردی پیش اومد و الان دنبال طلاقم چون مزدی که همش نگران خونوادشه نمیتونه شوهر خوبی برای زنش باشه 

فک نکن تنهایی منم تو تاریکی دارم زار میزنم الان ما مجبوریم تحمل کنیم تنها دلگرمیم اینه ته همه ادما م ...

دور از جونت 

شاید درست نبااشه ولی به جون دخترم منم تنها راه نجات از این زندگی رو وقای شوهرم بمیره میبینم 

میگم ببینی معجزه میشه بمیره راحت شم،،،، 

نه دغدغه طلاق داشته باشم،، نه حرف مردم، نه دغدغه دادگاه،،، نه جواب دادن به خانواذه،،، 

باز خوبه میگی پول داره،،،،، باورت میشه این ادم هیچی هم نداره که بگم بعد مرگش بخداره واد بهم برسه

ازدیدمورچه قطره سیلابه مشکلات هرکس واسه خودش بزرگن

بنظرم مثال  مورچه مناسب این بحث نبود 

چون خودم شخصا بیماری سختی رو رد کردم و میفهمم مشکل یعنی چی 

ولی اون زمان فهمیدم ک انسان خییییلی قدرتمندتر از بیماریه و مشکلات

الان به نقطه ای رسیدم ک هیچچچچ کس نمیتونه ناراحتم کنه هر چی ک اراجیف ببافن من خود ارامشم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
بنظرم مثال مورچه مناسب این بحث نبود چون خودم شخصا بیماری سختی رو رد کردم و میفهمم مشکل یعنی چی ولی ...

و با اینکه زندگی معمولی دارم 

فهیمیدم خوش بختتت ترین انسانم 

چون تو این دنیام و دارم همه چیزو میبینم و تجربه میکنم چه خوب چه بد چه سخت برام شیرینه همشون

دور از جونت شاید درست نبااشه ولی به جون دخترم منم تنها راه نجات از این زندگی رو وقای شوهرم بمیره میب ...

مرد هر چی داغون تر لاشی تر 

ایشالا ک‌جفتشون باهم دار فانی رو وداع بگن تو همین سایت تکت کنم همو پیدا کنیم برین سردخاکشون تف بندازیم ب قبرشون لاشیای بی وجود

و با اینکه زندگی معمولی دارم فهیمیدم خوش بختتت ترین انسانم چون تو این دنیام و دارم همه چیزو میبینم و ...

خب من شخصا خودم اینجوری ام 

هیچوقت حسرت قیافه یا موقعیت یا اموال کسی رو نخوردم 

ولی شوهر بد نداشتی که ببینی چه درد بی درمونیه،،،، 

و از همه بذتر شرلیط اینکه نتونی جدا شی

خب من شخصا خودم اینجوری ام هیچوقت حسرت قیافه یا موقعیت یا اموال کسی رو نخوردم ولی شوهر بد نداشتی که ...

درد میاد ک روحتو بزرگ کنه و پرورشش بده 

بعضی‌ها انتخاب میکنن با این درد افسرده بشن 

یا روحشونو تقویت کنن شوهر بد ندارم ولی....

درد میاد ک روحتو بزرگ کنه و پرورشش بده بعضی‌ها انتخاب میکنن با این درد افسرده بشن یا روحشونو تقویت ک ...

اخه این چه دردیه که بخواد تا اخر عمر وبال گردنت باشه 

قبول دارم مشکلات جزیی از زندگی ما هستن 

ولی اینجور و این مدل درد بدتر روح و روانت رو بهم میرزه،،، تا بخواد قویت کنه 

بذتر داغونت میکنه،،،