2777
2789
عنوان

خدایا چرا شوهرم به حرفم گوش نداد

268 بازدید | 22 پست

اوایل ازدواجم ، شوهر ..... مغازه زد و برادرشو شریک کرد 

هر جا نشستن و الان میشینن، میگن مغازه واسه فلانیه( برادر شوهرم) 

کلی جنگ و دعوا راه انداختم و به مادر شوهرم گفتم، به شوهرم گفتم به خواهر شوهرم گفتم ، گفتم چرا هر جا می‌شنید میگید مغازه فلانیه، چرا دروغ میگید؟ بازم فایده نداشت 

مدتیه برادر شوهرم با یه دختری دوست شده و بعد از چند ماه دختره گیر داده که بیا خواستگاریم 

امروز به شوهرم گفتم حتما داداشت واسه دختره لاف زده که مغازه دارم و درآمدم آنقدره و ....

شوهرم گفت نههههههههه نگفته، اما داداشم مثل خودمه کم نمیاره ( دروغ میگن، کاری که شوهرم با من کرد ) 

شوهر منم به داداشش گفته حق نداری بری خواستگاریش تو هیچی نداری و ......

فعلا منتفی شد 

امروز به مادر بزرگ شوهرم و زن عموش گفتم که این مغازه واسه شوهر منه و اینا میگن مغازه فلانی

مادر بزرگش گفت مامان اینا قوم ظلمی ن، با مادرشون دهن به دهن نشو و هیچی نگو 

زن عموشم گفت ، ما می‌دونیم واسه شوهرته و اینا عادت دارن واسه پسراشون تبلیغ میکنن که زن خوب گیرشون بیاد 

امروز شوهرم گفت فلانی( دوست دختر برادر شوهرم ) هر وقت اومد دیگه نمیزاره ما پول برداشت کنیم( با خنده و به شوخی گفت) ، گفتم هر وقت اومد رو دارایی شوهرش حساب کنه، اون نمیتونه واسه من تصمیم گیرنده باشه 

شوهرم دیگه هیچی نگفت 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شریکن مغاره دونفرشونه دیگه

نه عزیزم برادرش تو مغازه کار می‌کنه و ‌شوهر من از سر دلسوزی بهش گفت هر چی درآوردم با توتقسیم میکنم 

اما شده صاحب مغازه ، شوهرم بهم میگه ما اینجور میگیم که برادرم یه زن خوب گیرش بیاد و یه وصلت خوب انجام بده 

بخدا سر دروغ های شوهرم پا طلاقم رفتیم 

شراکت اشتباه به خصوص با آشنا

امیدوارم که خود خدا با حفظ برادریشون ، یه کاری کنه هر کدومشون برن دنبال زندگیشون 

شراکت نیست، شوهر احمق من بهش گفت هر چی درآوردم با هم تقسیم میکنیم چون یتیمیم، چون پدر نداریم، چون برادرش بی عرضه س

شراکت آخر عاقبت نداره

۱۰۰۰ دفعه گفتم 

میگه ما فرق داریم

من رگ گردنمو واسه داداشم میدم 

داداششم یه مفت خور، یه بی عرضه، ۲۵ سالشه آویزونه اینو اونه 

تا حالا یه روز تو عمرش کار نکرده 

شوهرو میگه ما یتیمیم، ما پدر نداریم، اگر من حمایتش نکنم بدبخت میمونه

مغازه واسه شوهر منه، از سر دلسوزی شریکش کرد 

خب اصل سنده بزار هرکی هرچی میخواد بگه سند کجاست دستتون؟بگیر یه گوشه قائم کن

شوهرم دروغ زیاد میگه 

میگه نامه داریم ، گفتم کو؟ گفت دست داداشمه، رفتیم خونه مادرش گفتم نامه رو از داداشت بگیر و نشونم بده ، شروع کرد کولی گری که تو چکار داری ، ای خدا من بمیرم ، ای خدا من زنده نمونم زنک بهم اعتماد نداره و .....

مغازه اجاره س