2777
2789
عنوان

خاطره رانندگی یاد گرفتن با باباها

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 134 پست
نه جدای از شوخی خیلی خطرناکه تو پیچ ماشین شتاب میگیره کنترلش سخت میشه اینا رو هم خودم تجربی متوجه شد ...

عه آره راست میگه
🤣🤣 یعنی اگه چپ میکردم قیافه خواهرم از صندلی عقب دیدنی بود

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴

منم یه چیزایی بلدم اما میترسم بشینم احساس میکنم رو ترمز و گاز کنترل ندارم دوست دارم ماشین از خودم با ...

تو شلوغی و ترافیک که اصلا فکرش رو نکن بشینی. بااااید تو جای خلوت مسلط بشی.من تو جای خلوت هم می بینم یهو ذهنم خالی میشه نمی تونم ترمز کنم ماشین از دستم در میره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شلوغی و ترافیک که اصلا فکرش رو نکن بشینی. بااااید تو جای خلوت مسلط بشی.من تو جای خلوت هم می بینم ...

خوشبحال پسرا انگار راننده به دنیا میان یه پسر بچه ده ساله موتور و ماشین میرونه واقعا از خودم بدم میاد😔

خوشبحال پسرا انگار راننده به دنیا میان یه پسر بچه ده ساله موتور و ماشین میرونه واقعا از خودم بدم میا ...

نه بابا
پسرایی من دیدم اینقدر سوسول
🤣 من جای داداش بزرگه شون بودم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴

اگه تهرانی ۵ صبح بیرون نرو خطرناکه

شهرکردم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

وای من فرداش آزمون تو شهری داشتم حالا از دست دادای بابام اصلا با اون تمرین نکرده بودم با مربی رفته بودم تمرین یه دفه ای بابام گفت بریم برا فردا تمرین کن کنه ساده نه که نرم رفتیم آقا نوک ماشین رو چسبونده بود به یه کوپه سیمان پشتمونم یه تراکتور داشت می‌رفت بچه ها دوچرخه‌سواری و بازی خلاصه نگم براتون که چقدر موقعت استرس‌زا بود گفت روشن کن دنده عقب برو حالا اون تراکتور هم تازه داشت راه می افتاد بره منم از استرس همو اول خاموش کردم چشمتون روز بد نبینه فحش بود که ندارم میشد منم پیاده شدم رفتم خونه باکلی گریه اومد گفت اگه تو فردا قبول شب من دستم رو قطع میکنم هیچی بلد نیستی ما فردا رفتیم همون بار اول توشهری قبول شدم😎 اومدم خونه باور نمی‌کرد ده بار ازم پرسید مطمعنی قبول شدی منم گفتم آره حالا ول کن نبود می‌گفت افسر دلش به حالت سوخته قبولت کرده این حجم از اعتمادبه بچت رو من کجای دلم بزارم🤣🤣 

وای بدیش اینه الانم بلد نیستم😂😂😂انقدر داد زد منم دیگه اعصابم نمیشکه باهاش برم تمرین همینطوری موند ...

منم تو همین مرحله موندم  نمیخوام دیگه یبارم باش برم تمرین

از نظر اون من باید بدون تمرین عااالی باشم  همچین چیزیم امکان نداره

.اصلا حوصله نداره

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خوشبحال پسرا انگار راننده به دنیا میان یه پسر بچه ده ساله موتور و ماشین میرونه واقعا از خودم بدم میا ...

نه عزیزم اونا هم راننده به دنیا نمیان خودت ببین و مقایسه کن از بچگی اول دوچرخه سواری می کنند بعد موتور سواری بعد ماشین می پیچونن و قبل گواهینامه گرفتن اکثرا مسلط هستن بعد ما دخترا خیلی هامون از جمله خود من حتی دوچرخه هم نداشتم درسته روندنشون فرق می‌کنه ولی کلا وسیله نقلیه داشتن خیلی موثره حالا هر چی میخواد باشه من الان تو دختر خودم می بینم دوچرخه سواری بلده الان اسکوتر برقی شکل موتور داره به راحتی تونست سوار بشه و برونه برای ماشین هم مطمئن هستم رانندگی رو راحت و بهتر از من یاد میگیره اصلا ناامید نشو ماها که هیچی نروندیم خیییلی زیاد باید تمرین کنیم فقط حواست رو جمع کن سعی کن پدال ها رو کنترل کنی هیچکس با اون دوازده جلسه آموزشگاه راننده نشده بارها و بارها باید برونی و آزمون و خطا کنی که مسلط بشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم تو همین مرحله موندم نمیخوام دیگه یبارم باش برم تمریناز نظر اون من باید بدون تمرین عااالی باشم ...

منم اوایل که میخواستم یاد بگیرم شوهرم همچین میکرد الان هم هی غر میزنه ولی در کل کوتاه اومده و خیلی بدخلقی نمیکنه باهام بنظرم غرغرهاش رو تحمل کن ولی کوتاه نیا یاد بگیر

منم اوایل که میخواستم یاد بگیرم شوهرم همچین میکرد الان هم هی غر میزنه ولی در کل کوتاه اومده و خیلی ب ...

بخوامم نمیاد بخدا هرچی با همون غر غراشم  التماسش میکنم نمیخواد ببرتم

کلا برامن وقت نداره

بخوامم نمیاد بخدا هرچی با همون غر غراشم التماسش میکنم نمیخواد ببرتمکلا برامن وقت نداره

الان تو چه مرحله ای هستی؟!گواهینامه گرفتی یا نرفتی کلا برای اموزش؟!

الان تو چه مرحله ای هستی؟!گواهینامه گرفتی یا نرفتی کلا برای اموزش؟!

بله گواهیمو دوسه سال پیش گرفتم  تو تمام مراحل تنهای تنها

ینی  ببین چقد پشتم نبود که پول کلاسامو خودم جور میکردم

بخاطر اینکه رانندگی یادم نره میرفتم امتحان میدادم  فک کن تا چه حد

الانم  تو خلوتی تنها میرم  ولی بیشتر از دنده دو  نمیرم   ترسم هست هنوز

نه واقعا قبلا می گفتم اصلا آدم نباید با شوهرش رانندگی یاد بگیره ولی الان نظرم عوض شده بنظرم خوبه آدم ...

حالامن ۱۶ساله گواهینامه دارم یه شب نشستم پشت ماشین شوهرم باهم بریم دور بزنیم دادمیزدکه خیابون خیسه لاستیک‌ها رو تازه شستم الان کثیف میشن منم داد زدم مقصر شهرداری نمی‌دونسته ماشینت میخواد از اینجا ردشه خیابون شسته توهم بودی لاستیکات خیس میشد از اون شب دیگه نمیشینم پشت فرمون نمیشینم اگه هم بشینم هرچی بگه مهم نیست یه گوشم دره یکی دروازه چون می‌دونم اینکارو می‌کنه که ماشین رو برندارم 

نه عزیزم اونا هم راننده به دنیا نمیان خودت ببین و مقایسه کن از بچگی اول دوچرخه سواری می کنند بعد موت ...

چقدر با حوصله سعی کردی نگرانیشو کم‌ کنی عزیزم 

منم حس خوبی گرفتم از متنت

مرنج و مرنجان