2777
2789
عنوان

خاطره رانندگی یاد گرفتن با باباها

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 134 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله گواهیمو دوسه سال پیش گرفتم تو تمام مراحل تنهای تنهاینی ببین چقد پشتم نبود که پول کلاسامو خودم ...

چقدر هندیش می‌کنی عزیزم.حس و حالت رو البته می فهمم ولی تا وقتی هی بخوای زندگیت رو با بقیه مقایسه کنی وضع همینه.چون من این راه رو رفتم خواهرانه دارم بهت میگم. از پیامات فقط حس قربانی بودن و بقیه پشتم نیستن گرفتم تا وقتی حس و حالت این باشه وضعت هم همینه تغییر نمیکنه.منم میخواستم برم ثبت نام شوهرم گفت اوه چه خبره منکه پول ندارم خودم یه مقدار پس انداز داشتم یه مقدار کم هم موند دیگه زوری گرفتم ازش😂 یکم رو حال دلت کار کن هیچ کس قرار نیست حالت رو خوب کنه فقط و فقط خودت😎

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالامن ۱۶ساله گواهینامه دارم یه شب نشستم پشت ماشین شوهرم باهم بریم دور بزنیم دادمیزدکه خیابون خیسه ل ...

خب شما که دیگه ماشاالله راننده ای😎ولی من کلا یادگیری رو گفتم خوبه آدم قبل آموزشگاه کلیات رانندگی رو یاد بگیره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چقدر با حوصله سعی کردی نگرانیشو کم‌ کنی عزیزم منم حس خوبی گرفتم از متنت

ممنون عزیزم حس و حال این روزهای خودمه.خودمم دارم یاد میگیرم و می بینم اون پسرها که میان آزمون و قبول میشن همشون یا موتور سوارن یا ماشین سوار. خب مسلمه زودتر از مایی که تا حالا هیچ وسیله ای نداشتیم یاد میگیرن 

آره ولی از نظر شوهرم مبتدی ام از بس رو ماشینش حساسه

😂ول کن بابا خودشون تازه همون بی احتیاطی ها رو میکنن بعد ما انجام بدیم اینجوری میشن😱😱😱😱😱

ممنون عزیزم حس و حال این روزهای خودمه.خودمم دارم یاد میگیرم و می بینم اون پسرها که میان آزمون و قبول ...

نکته ی جالبی بود 

منم با رانندگی درگیرم 😁

امیدوارم موفق بشی و یه راننده ی باحوصله باشی از اینایی که آدم باهاشون میره کلی آرامش میگیره و خسته هم نمیشه چون روحیه شون خوبه

مرنج و مرنجان

من دوس پسرم بهم یاد داد انقد میزد تو سر و صورت خودش😂😂

میگفت از این ور نرو چالع س منم استرس میگرفتم از همون سمت میرفتم دااااااااااد میزد که مگههههه نمیگمممممممم نروووووو کوررررررررررررررری مگههههههه

نکته ی جالبی بود منم با رانندگی درگیرم 😁امیدوارم موفق بشی و یه راننده ی باحوصله باشی از اینایی که آ ...

ممنون از دعای خوبت.فعلا که شش بار رد شدم😱😎حس جالبی نیست برام😫😓

یک بار با پدرم جمعه صبح تو پارک جنگلی داشتم تمرین میگردم دعوامون شد منم باهاش قهر کردم، پلیس این صحنه رو دید نمیدونم چرا بهمون مشکوک‌ شد🤪🤪🤪🤪🤪

اومدن کلی جداگانه از من و بابام سوال پرسیدن مطمئن شدن پدر و دختریم رفتن. 😀 

من با داداشم رفتم ، چشمام ضعیفه ، تو روز روشنم سخت رانندگی میکردم اون اوایل ،حالا در نظر بگیر تنگ غروب ، هوا تاریک ، خیابون شلوغ ، اومده میگه من الان وقت دارم یادت بدم ، خلاصه رفتم ، اونم سریع تو اتوبان منو برد ، اتوبانی که پر کامیون دم غروبی . تا برسیم خونه وای وای .....

خدایا شکرت.
منم تو همین مرحله موندم نمیخوام دیگه یبارم باش برم تمریناز نظر اون من باید بدون تمرین عااالی باشم ...

آخ گل گفتی

من تصمیم گرفتم فقط یه جلسه دیگه باهاش برم تمرین؛بعدشم سریع برم آزمون

مهم نیست جقدر ایراد داشته باشم بهتر از اینه که ببینم کی اخلاقش خوبه که منو ببره تمرین

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱