2777
2789
عنوان

خسته شدم از بد غذایی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
اره دقیقا همینجوره

عزیزم اصلا حرص نخور الان بچم شیش و نیم شده خب بعد من ب گوشت نمیگم گووووشت مرغ میگم فیله سفید میخوری میگه مامان اگه سفید سفید باشع میخورم بعد سینه مرغ سفید میزارم رو برنجش میخوره و هزار تا قلق و کلک الان من فهمیدم میکیم گوشت مرغ یا قرمز بدش میومده😂البته هنو گوشت قرمزو نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، به نظرم بهترین کار اینه که با تنوع بیشتر در غذاهاشون رو جذب کنی. ممکنه خیلی از بچه‌ها بخاطر شکل و نوع غذا خوششون نیاد. مثلاً می‌تونی گوشت رو تو غذاهای دیگه مخفی کنی یا به صورت خوراکی‌های جدید معرفی کنی. با صبر و حوصله پیش برو، کم کم به غذاهای سالم علاقه پیدا می‌کنن. موفق باشی گلم!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

از مهم ترین دلایل بد غذایی اصرار و واکنش ب غذا خوردن نخوردن بچه هاست 

3 تا بچه دارم از زمانی ک بتوننن بشینن غذارو میذارم جلوش خودش بخوره با هر کثیف کاری ک فکر کنی.... 

خوراکی هم نمی‌خرم، اگر هم خوراکی باشه خونه، یکساعت قبل غذا هرچقدر اصرار کنن هیچی نمیدم 

ببرشون پارک یا بذار کلاس ورزشی، بعدش هرچی بدی میخورن حتی نون خالی 😁

دخترم 5 سالگی گذاشتم ژیمناستیک کلا خورد و خوراکش تغییر کرد 

الانم 3 تایی میفرستم بیرون بازی کنن و تخم مرغ ابپز میذارم وقتی برمیگردن با اشتها میخورن 

البته پسرم 8 سالشه گوشت و مرغ نمیخوره، زیاد اصرار نمیکنم ، مثلا خاصیت گوشت تو خورشت هست خورشت میخوره، جوجه و کباب میخوره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خب بگو ضعف کردی باید غذا بخوری ، ببین چه وسیله ای رو دوست دارن ازش بگیر بگو تا غذا نخوری بهت نمیدم

بدترین کاره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)