2777
2789

ی پسر داریم و عاشقشیم همه من دیگ قصد بچه دار شدن ندارم بخاطر مشکلات مالی و اخلاقای شوهرم ک مث بچه هاس. ولی خیلی عاشق اینه دختر داشته باشه نگین بچه روزی رسونه چون الان ی سونوی معمولی ۳ تومن شده بعد دیگ آزمایش و سونو های بارداری .... بعدم از کجا معلوم اصن دختر بشه!!

توی جمع جاریام و خونوادش همش میگ آرزو ب دل دخترم و من قطعا ناراحت میشم و بهم برمیخوره 

چیکار کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من پسریه و خیلیم گیر داده به بچه

ولی خب محل نمیدم بهش

مسئلم مالی نیست،میخوام ببینم دکتری میارم یا نه

اگه بیارم تا بعد آزمون جامع شرایط زاییدن ندارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
باهاش هماهنگ کن تو جمع نگه خب به اونا که ربطی داره جاریت و خانوادش براش دختر میارن ؟

خودشم می‌دونه نباید بگه ولی اینم بخاطر همون رفتار بچه گانه ای ک داره و گفتم..

دنبال جلب توجه انگار 

عزیزم احساسی تصمیم نگیرید لطفا 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بیشتر ببینید
مال من پسریه و خیلیم گیر داده به بچهولی خب محل نمیدم بهشمسئلم مالی نیست،میخوام ببینم دکتری میارم یا ...

اگ مشکل مالی ندارین هروقت خواستین میتونین از طریق ای وی اف و اینا جنسیت رو مشخص کنین ولی آخه این پولش کجا بود 

دختر خیلی خرج داره مثل پسر نیست

هروقت دیدی شرایط مالیتون بهتر شد اقدام کن البته تضمینی نیست بچه دختر شه مگر ای وی اف

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید

بهش بگو بیشتر تلاش کنه خودتون رو بکشه بالا مثلا دو سه سال دیگه بچه میاری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

و شرایط برعکس تو دارم‌

مشکل مالی ندارم ولی چرا خب باید بیارم بچه ؟

دوتا دختر دارم ۹ ساله و ۵ ساله آن

همش میگه پسر پسر 

دیروز باهاش یه بحث جدی کردم فکر کنم تا مدت ها نگه پسر 

زندگی با من نساخت..من باهاش ساختم ولی ....

بگو آن شالله نوه ات

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید