2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خیلی خیلی خیلی دختر دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 34 پست
دختر خیلی خرج داره مثل پسر نیستهروقت دیدی شرایط مالیتون بهتر شد اقدام کن البته تضمینی نیست بچه دختر ...

تو آی وی اف بعد تعیین جنسیت جنین اونقدر ضعیف میشه که احتمال سقطش تا پنجاه درصد میره بالا.

من بهش گفتم خیلی دوست داری پول بده بریم ای وی اف جنسیتش و مشخص کنآخه این داغونه از نظر مالی فقط حرف ...

نه بچه دار نشو

دوست داشتن که مهم نیست فقط

باید بتونید از همه لحاظ اون بچه رو تامین کنید، چه مالی چه معنوی که مربوط میشه به بخش روحی روانی بچه

من خودم مشکل مالی ندارم اما از نظر روانی واقعا دیگه حوصله یه بچه دیگه رو ندارم و نمیارم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شرایط برعکس تو دارم‌مشکل مالی ندارم ولی چرا خب باید بیارم بچه ؟دوتا دختر دارم ۹ ساله و ۵ ساله آنهم ...

ببخشید ریپ زدم 

ولی حالا که خدارو شکر مشگل مالی ندارید 

چه اشگال داره بری تعیین جنسیت یه پسر هم بیاری 

جنستون جور میشه 

حیفه بعدا پشیمون میشی 

خیلی هارو دیدم پشیمون شدن ولی دیگه دیر شده بوده 

البته من خودم عاشق دخترم هستم 

یه دخمل دارم 

حالا جدا از جنسیت عزیزم الان هموناشم ک وضع مالی خوبی دارن یه بچه دارن بچه ادمو پیر میکنه دختر پسر هم نداره 

من ی دختر شش ساله دارم و ن خودم ن شوهرم قصد نداریم بیاریم 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

مال من پسریه و خیلیم گیر داده به بچهولی خب محل نمیدم بهشمسئلم مالی نیست،میخوام ببینم دکتری میارم یا ...

حیفه 

باردار شدن معلوم نمیکنه 

من خودم بعد ۸ سال باردار شدم 

اوایلش گفتم نمیخوام 

بعدش دهنم سرویس شد 

درس رو بعدش هم میشع خوند 

ولی بچه رو همیشه نمیشه اورد 

مخصوصا زن ها 

آدم حداقا یدونه بیاره خیالش راحت بشه 

🌹🌹🌹🌹

حالا جدا از جنسیت عزیزم الان هموناشم ک وضع مالی خوبی دارن یه بچه دارن بچه ادمو پیر میکنه دختر پسر هم ...

حرف حق 

من دو تا بچه دارم از اول صبح با هم جنگ و دعوا دارن تا آخر شب  خرج و مخارج و مشغله هاشونم یه طرف

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
ببخشید ریپ زدم ولی حالا که خدارو شکر مشگل مالی ندارید چه اشگال داره بری تعیین جنسیت یه پسر هم بیاری ...

نه عزیزم چه اشکال داره ریپ زدی 

من بارداری سختی دارم 

شوهرمم که عصبی میشه بچه کتک میزنه 

به قول دخترم اگه بیاری اونم کتک میخواد بزنه 

یا شوهره من بهترین مرد  دنیاست از بس محبت میکنه یا کتک میزنه در حد یک تلپ تلوپ 

طبیعی میارم بچه 

وزنمم که کم میشا 

بدتر از همه اینه وقتی زایمان میکنم هیچکسی نمیاد منو جم کنه 

خانواده شوهرمم کع همش میرن میان باید پذیرایی کنم ازشون موقعی که زایمان کردم ...یک کمک نمکنن اصلا ....

وقتی زایمان میکنم آنقدر غصه میخورم که تک تنهام که تا دوسه سال فقط گریه میکنم واسه حال روزم 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

پسرت شیرخشکی بوده؟

ن شیر خودم 

انقدمممم این بچه خوب و کم خرج بود ک نگم برات! 

در ضمن شوهرم تاحالا ی دست لباس نگرفته همش خودمو مامانم

ولی از نظر محبت پدری بیسته پسرم عاشق باباشه

حیفه باردار شدن معلوم نمیکنه من خودم بعد ۸ سال باردار شدم اوایلش گفتم نمیخوام بعدش دهنم سرویس شد درس ...

آره آدم زود میاره راحت میشه

ولی یه کمم مسئله سنم هست

کم سنم واسه بچه

واسه همین گفتم حالا آزمون جامع دکتری رو بدم که دیگه نخوام برم دانشگاه،بعدش اگه شد اقدام کنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اگ مشکل مالی ندارین هروقت خواستین میتونین از طریق ای وی اف و اینا جنسیت رو مشخص کنین ولی آخه این پول ...

فک کنم واسه بچه اول انجام نمیدن

ولی واقعیتش نمیخوام دنبال این کارا برم

چون مردا که هیچیشون نمیشه تو این پروسه ها

ما زناییم که هزار جور دارو باید استفاده کنیم و به بدنمون فشار میاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨