2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال راجب رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 78 پست

بعضی آقایون سرد هستن کلا تمایلشون کمه. باهاش صحبت کن و سعی کن دارو یا مواد غذایی بهش بدی ک تمایلش رو زیاد کنه. بهتره دکتر هم بره. 

آدمی ک خیانت کنه معلومه. یه گوشیش قایم میکنه یا زیادی توشه یا وقت و بی وقت بهونه میاره بیزون از خونه باشه. 

چیز مشکوکی ازش دیدی؟

مشکوک ک نه ولی همین دیگ ترجیح میده همش بره شیفت آخه بیمارستان هم هست  یکم ته دلم خالی میشه راجب محیط بیمارستان

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی نیست ولی همشم خیانت نیست شایدخسته شده وکلافه ولی سکوت میکنه

از کجا بفهمم چیه

خب باید چیزای دیگه رو هم در نظر بگیری که بفهمی سرد شده یا سیرمیشه

چیا رو ؟ اخلاقش کلا تغییر کرده یکم مثلا قبلاا خیلی بیشتر محبت میکرد یا ببخشید میگم شوخی و اینا ولی الان محبت فقط داره از راه دور 🫤

مشکوک ک نه ولی همین دیگ ترجیح میده همش بره شیفت آخه بیمارستان هم هست یکم ته دلم خالی میشه راجب محیط ...

نسبت به دانشگاه رفتنت مخالف نبوده؟

من اینجوری برداشت کردم که داره باهات لجبازی میکنه که اخر هفته ها که هستی عمدا شیفت برمی‌داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
کاش ی چن وقت برنامه هاتوجوری می‌داشتی بش نزدیک تر باشی شایدبازعادی میشد همین اول نمیشه گفت حتماخیانت ...

نمیدونم من ک خیلی اصرار میکنم ماشین بده برم بیام  

مردی که اهل خیانت باشه زیاده طلبه . هم زنشو میخاد هم یکی دیگه . با این اوصافی که شما گفتی شوهرتون اهل خیانت نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

وقتی فقط یه ساعت فاصله داری چرا می تونی اونجا برو و برگرد

می‌خوام برم و برگردم ولی دهن مامانم و خاله ام رو نمیتونم ببندم اینثد میگن خطرناکه و فلان  نمیزارن برم و بیام 

نسبت به دانشگاه رفتنت مخالف نبوده؟من اینجوری برداشت کردم که داره باهات لجبازی میکنه که اخر هفته ها ک ...

اصلا اصلا کاهی میگم خسته شدم میخام انصراف بدم میگه حالا که آخرشه خیلی تشویق ام می‌کنه خودش کارای دانشگاه مو می‌کنه 

مردی که اهل خیانت باشه زیاده طلبه . هم زنشو میخاد هم یکی دیگه . با این اوصافی که شما گفتی شوهرتون اه ...

پس باهاش صحبت کنم نه