2777
2789
[QUOTE=379192137]فقط طلاق از الان تو گوشت فرو کن که پدرشوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و بچه.هاشون جزو ...

آقا هستم

با شما موافقم، تفکر غالب تو این سایت رو بیان کردم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اینطور نیست خودتونم یه روزی خانواده شوهر می‌شید

آقا هستم

تفکر غالب تو این سایت رو بیان کردم 😂 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
یعنی شما هم مثل من بودید ایجوری بوده بعد درس شده؟

برای من شرایط خیلی بد بود

شوهرم هم از نظر مالی هم شغلی درامد خوبی داشت وقتی اومدن خواستگاری به یه موضوع دقت نکردم که به مادر و خواهراش یه جور احساس تعهد داره چون سالها قبل پدرش رو از دست داده بود و پسر بزرگ خانواده بود اوایل ازدواج خزلی تعجب میکردم و بحث میکردم و میدیدم واقعا فاید نداره  بعد که پسرم بدنیا اومد بی خیالشون شدم و دیگه خودمو اذیت نمیکردم

کم  کم روابطشون کم رنگ و کم رنگتر شد الان باوجود اینکه توی یک شهرن گاهی ۵ یا ۶ ماه یه بار خونه هاشون میره

خودتو اذیت نکن زندگی اینجور نمیمونه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
یعنی رفتار من بچه گانه هس

معلومه بچه‌گانه است. 

اصلا نوع اهمیت به خواهر با نامزد فرق می‌کنه. شما تازه وارد زندگیش شدین زمان می‌بره تا تمام توجهش به سمت شما بره. و خانواده شو نمیتونه یهویی ازشون دست بکشه. اونم زمان می‌بره و کم‌کم اون توجه به خواهرش کمتر میشه. شما باید صبر کنین هر گونه عکس العمل یهویی فقط باعث حساسیت بقیه میشه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
این حرفت درست نیست عزیزم اگر اون ۳۰ سال بوده این تااخر عمره باهاش اولویت هر کسی بعد همسرش زنشهاحترام ...

بعد همسرش زنشه؟

خب همسر همون زنه !😊

خب اسی هنوز نامزده ک داره حسادت میکنه

مردی ک بلده بخواهرش محبت کنه قطعا هزار برابره ب همسرش محبت میکنه 

اینجوری گفتم ک ب خودش بیاد 

من به امید زنده ام ☘️