خب خواهرشه باید اهمیت بده دیگه، من همسرم یه خواهر داره همیشه وقتی حواسش نیست بهش یادآوری میکنم سر بزنه یا برا خودش و بچه هاش مثلا خوراکی چیزی بخره با دستش ببره
با اینکه خواهرش زندگی خوبی داره و شوهرش هم خوبه اما به نظر من مخصوصا وقتی ازدواج میکنه برادر باید نشون بده حواسش به خواهرش هست تا همسر و خانواده هکسرش هم اینو ببینن
صدای مشاور براش بزار با سیاست برو جلو چون همه مشاور ها میگن بعد ازدواج اولویت زنه حتی اون کلمه قربون صدقه که به زنت میگی حق نداری به خواهرت بگی احترام خواهرم واجبه ولی یه خط قرمز بعد ازدواج شوهرت باید بزاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=379192137]فقط طلاق از الان تو گوشت فرو کن که پدرشوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و بچه.هاشون جزو آدمیزاد نیستن، ...[/QUOاینجوری نگو عزیزم به نظر من همه چیز به همسر آدم ربط داره همسر خوب باشه احترام همه رو حفظ میکنه واین باعث افتخاره
خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚