2777
2789

خب خواهرشه باید اهمیت بده دیگه، من همسرم یه خواهر داره همیشه وقتی حواسش نیست بهش یادآوری میکنم سر بزنه یا برا خودش و بچه هاش مثلا خوراکی چیزی بخره با دستش ببره 

با اینکه خواهرش زندگی خوبی داره و شوهرش هم خوبه اما به نظر من مخصوصا وقتی ازدواج میکنه  برادر باید نشون بده حواسش به خواهرش هست تا همسر و خانواده هکسرش هم اینو ببینن 

صدای مشاور براش بزار با سیاست برو جلو چون همه مشاور ها میگن بعد ازدواج اولویت زنه حتی اون کلمه قربون صدقه که به زنت میگی حق نداری به خواهرت بگی احترام خواهرم واجبه ولی یه خط قرمز بعد ازدواج شوهرت باید بزاره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خواهرشه باید اهمیت بده دیگه، من همسرم یه خواهر داره همیشه وقتی حواسش نیست بهش یادآوری میکنم سر بز ...

برای اولین باااااار یه ادم یه عروس! با ذات فرشته تو سایت دیدم 

الهی خودت و هفت نسلت عاقبت بخیر بشین. بهشت برای امثال شما ساخته شد ❤️

بعدها همه رو از یاد میبره و فقط میچسبه به زندگی و بچه

اینو از منی که ۱۸ ساله متاهلم به یاد داشته باش

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بعد از ازدواج کم میشه نگران نباش 

سعی کن تو هم باهاش خوب باشی و جلوش نقطه ضعف نشون ندی 

اگه دخالت و اینا می‌کنه غیر مستقیم به شوهرت بگو

تو زندگی برید اینقدر مرداد دنبال پول و کار هستن یادشون به زن خودشونم نیس،😁

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

[QUOTE=379192137]فقط طلاق از الان تو گوشت فرو کن که پدرشوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و بچه.هاشون جزو آدمیزاد نیستن، ...[/QUOاینجوری نگو عزیزم به نظر من همه چیز به همسر آدم ربط داره همسر خوب باشه احترام همه رو حفظ می‌کنه واین باعث افتخاره 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
برای اولین باااااار یه ادم یه عروس! با ذات فرشته تو سایت دیدم الهی خودت و هفت نسلت عاقبت بخیر بشین. ...

😍😍 چه دعای قشنگی، خیلی ممنونم 

خواهر همسرم خودش هم آدم خوبیه،  شاید اگه آدم بدی بود من هم سعی می‌کردم ازش دوری کنم

خدایی چرا باید خواهر به عروس یا عروس به خواهر حسادت کنه بچه‌گانس

دوتاشونم جایگاهشون فرق داره 

از طرفیم اینکه مردا با یه جنس مخالف مث مادر یا خواهر میونشون خوب باشه خیلیم خوبه برا زنش