2777
2789
بنظرم برو پیش دکترت .ابریزش تو بارداری اصلا خوب نیس.

باشه عزیزم پس زودتر میرم ان شاءالله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم برو پیش دکترت .ابریزش تو بارداری اصلا خوب نیس.

یه سوال دیگه عزیزم من هفته هارو اینجوری دارم حساب میکنم مثلا ۳۳هفته و۶روز بعد هفتمین روز رو میگم۳۴هفته،درسته دیگه نه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

من ۱۷هفته و دو روز بودم رفتم.ان تی هم گفتن دختر آنومالی گفتن پسر

عزیزم چه سالی؟؟

منم سال ۹۹ دخترمو ان تی گف پسر انومالی دختر شد

حالا الان اینو نمیدونم

برام دعا کن

عزیزم چه سالی؟؟

منم یه گل دختر دارم الان باردارم ان تی احتمال ۶۰ درصد گفت دختر خداکنه سالم باشه و پسر باشه برام دعا کن لطفا

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
منم یه گل دختر دارم الان باردارم ان تی احتمال ۶۰ درصد گفت دختر خداکنه سالم باشه و پسر باشه برام دعا ...

گلم منم شرایط شمارو دارم

حتما برات دعا میکنم لیاقت داشته باشم

منم دوتا دختر دارم بارداری سوممه دوست دارم پسر بشه

چندهفته ای؟

[QUOTE=379276852]گلم منم شرایط شمارو دارم حتما برات دعا میکنم لیاقت داشته باشم منم دوتا دختر دارم بارداری سوممه دوس ...[/QUOT

انشاالله مال شما هم پسر باشه عزیزم

۱۶ هفته هستم گلم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
گلم منم شرایط شمارو دارمحتما برات دعا میکنم لیاقت داشته باشممنم دوتا دختر دارم بارداری سوممه دوست دا ...

ممنون میشم برام دعا کنی خانم های باردار دعاشون میگیره منم برای شما دعا میکنم😘