2777
2789

سلام ما معمولا۱۸هفته میفرستیم انجام بدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من مامام دوستان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید
نه من مامام دوستان

ببخشید یه سوال دارم،بچه که بیاد تو لگن چند هفته بعد زایمان میکنن؟من ۳هفته بچه اومده تو لگن والان استراحتم امکانش هست دو سه هفته ی دیگه بگذرونم؟

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

موفق باشی عزیزممیگم ممکنه سونوی ان تی در تشخیص جنسیت اشتباه بکنه؟؟؟گف احتمالا تو برگه هم نزد

مرسی. NTخیلی دقیق هس و احتما خطاش خیلی پایینه.بالای ۹۰درصد درسته

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزمیه کرونای وحشتناک گرفتم بعد اون میترسم به نظرتون طبیعیه حرکتشو حس نمیکنم؟؟

خواهش میکنم گلم

اره بابا هنوز زوده تا ۲۰هفته هم طبیعیه

مرسی. NTخیلی دقیق هس و احتما خطاش خیلی پایینه.بالای ۹۰درصد درسته

لطفا جواب منم بده خدا خیرت بده