2777
2789
عنوان

یه پسری بهم پیشنهاد داده😕

224 بازدید | 16 پست

این پسره همکلاسی دانشگاهمه خیلی وقته میشناسمش یه 7 ماهی هم باهاش دوست معمولی بودم اونم وقتی که رل داشت ، یعنی تقریبا خیلی از گذشته ش   ،، دوستای دخترش که تو دانشگاه خیلی زیادن،،اخلاقش که مودی و عجیبه می دونم 

بهم پیشنهاد دوستی داده ، الان یهفته س 

ولی نه اونقدری دوسش دارم که قبول کنم 

نه اصلا نه می تونم بگم

کلا موندم بین این دو راهی 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
بیشتر ببینید

اگه میتونی تحمل کنی وقتی باهاش بری تو رابطه دوست معمولی ای داشته باشه که بعدا هم بهش پیشنهاد بده اوکی کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه با دخترای زیادی بوده معلومه تنوع طلبه دیگه ...با این موضوع مشگلی نداری مگه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید
اگه میتونی تحمل کنی وقتی باهاش بری تو رابطه دوست معمولی ای داشته باشه که بعدا هم بهش پیشنهاد بده اوک ...

برام مهم نیس با کی باشه ، با کی بحرفه   چون جدی نیستم روش   برای اینده و رابطه جدی نمی خوامش

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
بیشتر ببینید

با این موضوع ک با دخترای زیادی بوده ، میتونی کنار بیای؟

من وقتی که توی تاپیکی نظر میدم ، فقط منظورم با خودِ شخصه استارتر هست نه کسی دیگه!   لطفا یاد بگیرین خودتونو دخالت ندین. 

برام مهم نیس با کی باشه ، با کی بحرفه چون جدی نیستم روش برای اینده و رابطه جدی نمی خوامش

رابطه جدی رو که ما تعیین نمیکنیم اغلب

ممکنه عاشقش بشی خب!

وابستگی سخته ها

من نه آنم که به تیغ از تو بگردانم روی / امتحان کن به دوصد زخم مرا، بسم‌الله...

رابطه جدی رو که ما تعیین نمیکنیم اغلبممکنه عاشقش بشی خب!وابستگی سخته ها

بنظرم اگه میشدم باید تا الان میشدم بعد این مدت 

بیشتر ببینید
بگو یه مدت امتحانی

میشه مگه؟ بد نیس؟

بیشتر ببینید
اسی شاید جدی بشه یهو آسیب ببینی

نمی دونم احتمالو می زارم رو این که این ترم اخرشه و کم تر از دو ماه دیگه میره شهر خودشون  و تموم 

بیشتر ببینید