2777
2789

خانما چند نفر هستند وقتی می بینمشون اون روز همش بدبیاری دارم و واقعا هم افراد حسودی هستند سرشار از انرژی منفی 

یه دعا یا ذکر بهم بگید که سریع بلا رو رفع کنه . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرزامام جواد بگیر ...گردنبدیش بگیر همیشه گردنت باشه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه اصلش باشه 

من از وقتی گرفتم خیالم راحته

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

و ان یکاد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
مذهبی نیستم اما اینو طبق عادت مادرم میخونم😅لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ماشاالله ماشالله ما ...

آب رو اتیش هست

البته من دیدم ادمای خوبی که چشمشون شور بوده اصلا هم حسود نیست طرف خودشم کلافس بنده خدا به زبون خودش میگه نمیدونم چرا حس میکنم هر جا میرم چشم میزنم اما من تو روش الکی گفتم نه بابا تلقین الکی نکن و ..ولی راست میگه

اصل یعنی خودم بنویسم عزیزم؟

نه عزیزم 

باید روی پوست اهو توسط فرد مومن یا سید یا روحانی با رعایت تمام ادابش نوشته بشه

منظورم از جای معتبر تهیه کنید 

من برای بار دوم اصلش رو از جای معتبر تهیه کردم 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

🌟دستور کامل حصار خضری

🌿هفت صلوات ابراهیمی

🌿هفت سوره حمد

🌿هفت تا آیت الکرسی کامل

🌿هفت تا سوره کافرون

🌿هفت تا سوره توحید

🌿هفت تا سوره فلق

🌿هفت تا سوره ناس

🌿۷ مرتبه ذکر «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم»

🌿هفت تا صلوات ابراهیمی

در پایان اگر تصور کنید در پناهی از نور الهی هستید عالی میشه

اسم خودتون و کسانی که میخواین در این حصار باشه رو ببرید حتی میتونه ماشین یا خونه تون هم باشه

ولی حداقل روزی سه بار

یا بعد از هر نماز واجب یک بار که دیگه نور علی نور میشه که میشه حداکثر ۵بار

🌺صلوات ابراهیمی

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مُحَمَّدٍ كَمَا صَلَّيْتَ عَلَي اِبْرَاهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْرَاهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد.

اَللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مَحَمَّدٍ كَمَا بَارَكْتَ عَلَي اِبْراهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْراهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد

میتونین به جای صلوات توی دستور ،صلوات عادی هم بفرستین

🕊️🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🕊️ 🤲 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید