2777
2789
عنوان

دروغی به خوردمون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 58 پست
ببینید از زمانی که این قاره بدست کریستف کلمب کشف شده و از دست بومیان خارج شد و منجر به استقلال رسید ...

چه راحتم چاپ شده به خورد جهان دادن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چرا تو شهر ما یک عده میگند ما از نسل مغول هستیم؟! چطوری چندین سال دارند توی ایران زندگی می کنند؟

استارتر چیزی از تاریخ نمیدونه 

داره دروغ و چرت و پرت میگه

کاربری دست دو نفره

کریستف کلمب واقعا یه دریانورد بوده و به قاره امریکا رسیده هرچند برخی ها میگن دریانوردانی قبل کریستف ...

شما معلومه از جایی اعصابتون خورده دارین اینجا خالیش میکنید 

دوم همین‌طور گفتم توی آمریکا معابد بودا هیروگلیف های از مصر باستان پیدا شده قدمتشون مال قبل از کشف قاره آمریکا به دست کریتسف کلمب 

دوم معماری بومی آمریکایی مثل معماری مصر باستان هند و آسیای جنوب شرقی این نشون میده این تمدن ها در ارتباط بودن

معلومه تاریخ به دست یهودیان و آنوسی ها نوشته شده باور نمیکنماین قوم برای بتونه نقشه هاشو اجرا کنه تا ...

تاریخ اکثرا به دست فاتحان نوشته شده اما دلیل بر تا این حد تحریف نیست

اما الآن به خاطر عرب ستیزی و سفید شویی غرب دارن از همون خلأهای تاریخی ، تاریخ رو تحریف میکنن ایران هم از غرب ضربه خورده هم از عرب اما ضربه ای که غرب زده خیلی بیشتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معلومه تاریخ به دست یهودیان و آنوسی ها نوشته شده باور نمیکنماین قوم برای بتونه نقشه هاشو اجرا کنه تا ...

تاریخ رو افراد غیر یهود.ی از کشورهای مختلف هم نوشتن اثار تاریخی هم موجوده 

همه تاریخ رو یهو.دی ها ننوشتند 

البته همه یهود.ی ها هم بد نیستن و یهو.دی های خوب هم زیادن 

کاربری دست دو نفره

معلامه تاریخ میدونیم دروغه حمله اسکندر به ایران و قضیه حمله اعراب خیلی چیزاش دروغ به خوردمون دادن

در زمان حمله اسکندر 

کاخ داریوش سوم بدست اسی و همراهانش به آتش کشیده شد 

طبق مستند تلوزیونی از دربار داریوش که آنجا تالار گفتگوی وی با میهمانان برگزار می‌شد  دیوار های آن تالار که از کاشی های میناکاری شده فیروزه ایی که به شکل گل آبی بوده ،آثار سوختگی بر روی آن دیواره و کاشی ها مشهود و بجای مانده است 

استارتر چیزی از تاریخ نمیدونه داره دروغ و چرت و پرت میگه

و علاوه بر تاریخ، نشانه هایی از حمله مغول ها توی ایران هست، نمونه ‌ش برخی فرهنگ های قاطی شده با فرهنگ آریائی ایرانی

شابد بخشی از حملاتش شاخ و برگ گرفته یا حذف شده 

اما شواهدی وجود داره که مغول ها بودند 

حتی تو سریال ته جویونگ فیلم کره ای که شبکه تماشا ساعت 19 داره می ذاره، خیتان ها یکی از اقوام مغول بودند 

حالا تاریخ ما دروغ بگه، کره هم داره دروغ میگه!!! ؟؟؟ 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

شما معلومه از جایی اعصابتون خورده دارین اینجا خالیش میکنید دوم همین‌طور گفتم توی آمریکا معابد بودا ه ...

تو معلومه از جای دیگه اعصابت خورده داری اینجا خالی میکنی و چرت و پرت میگی 

کاربری دست دو نفره

به همون علتی که اونا می‌تونه دروغ باشه حرف تو هم می‌تونه دروغ باشه. من الان بگم سیصد سال پیش در فلان روز آسمون ابری بوده تو بگی نه صاف بوده. چه کسی غیر خدا می‌دونه کدوم درسته ؟

چرت چیه وقتی آثارشان هست تموم خلفای راشدین و اموی با تصویر خسرو پرویز سکه ضرب میکردن

اون خلفا که ایرانی ها رو حقیر میدونستن و اون همه اذیت میکردن هیچ وقت با عکس خسرو پرویز سکه ضرب نمیکردن 

هیچ حکومتی با عکس شاهان حکومت قبلی که خصوصا سرزمین هاش رو گرفته سکه ضرب نمیکرده 

کاربری دست دو نفره

در زمان حمله اسکندر کاخ داریوش سوم بدست اسی و همراهانش به آتش کشیده شد طبق مستند تلوزیونی از دربار د ...

درسته به ایران حمله شده توسط یونانیا اما به دست اسکندر نه 

توی اثار از سلوکیان مونده اسمی از اسکندر مقدونی نیومده 

تنها کتیبه های بابلی وجود اسکندر ثابت میکنن و تو کتیبه هه نوشته شده اسکندر پادشاه بین النهرینه