2777
2789

از متاهلا میپرسم چون با یک مرد زندگی کردند و میتونن تایید یا رد کنند این کلیشه هارو.

واقعا مردها خیلی سریع تحت تاثیر زن ها قرار میگیرند؟ مثلا اینکه میگن همه زن ها باید پوشش مناسب داشته باشند و همگی میتونن به چشم مردها جذاب باشند درسته؟ یا فقط خانمای جذاب تاثیرگذارن؟ منظورم اینه مرد واقعا نسبت به زن سریع تر تحریک میشه و خیلی هم براش مهم نیست طرف کیه همین که زن باشه کافیه؟ 🤔😅یا حرف اشتباهیه؟ 

و اینکه چه کلیشه ای راجع به مردها وجود داره که بعد ازدواج متوجه شدید اشتباهه یا ثابت شد که درسته 

یه معلم ادبیات داشتم میگفت مردی که نتونه افسار شهوت خودشو به دست بگیره و با کوچکترین چیزی از یک زن غریبه ح. شری بشه و نتونه خودشو کنترل کنه و بخواد خدایی نکرده به اون زن اسیبی برسونه مرد نیست آلت سرگردانه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

برای مورد دوم علم تاییدش کرده و برمی گرده به هورمون تستوسترون اما این که چقدر خودشون رو مدیریت کنند دست خودشون هست 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه معلم ادبیات داشتم میگفت مردی که نتونه افسار شهوت خودشو به دست بگیره و با کوچکترین چیزی از یک زن غ ...

کاری ندارم درست و غلط چیه می‌خوام بدونم اکثرا چجورین.واقعا همین قدر سریع تحت تاثیر قرار میگیرن یا یه افسانه با اغراق زیاده 

کاری ندارم درست و غلط چیه می‌خوام بدونم اکثرا چجورین.واقعا همین قدر سریع تحت تاثیر قرار میگیرن یا یه ...

اطرافیان ما که اینطوری نیستن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مردا به خاطر روند تکامل میل به چند همسری دارن

تنها چیزی که می تونه اینو مرتفع بکنه اینه که یه زن توی لباس و آرایشش استایل های مختلف داشته باشه

نامزد من خیلیی در این باره اطلاع داشت و خودش سعی می کرد از من استایل های مختلف بسازه با یه مدل شبیه دخترای مظلوم با یه مدل شبیه خانم های لوند و اغواگر با یه استایل شبیه دخترهای شیطون و...

من میتونم راجع به همسرم خودم بگم‌بارها پرسیدم میگه توجه ام جلب میشه ولی اینکه میگن تحریک کننده است ا ...

منم نمیتونم باور کنم.به هر حال مرد هم یه فیلتری داره اگه قرار باشه همه محرک باشند یکم کذب به نظر میرسه.احتمالا دختره واقعا باید متمایز باشه که خیلی تاثیر بذاره رو تمایل اون مرد هر زنی به چشمشون جذاب نیست 

خوب ما خانم ها هم یه مرد خوش تیپ و ببینیم نگاه می‌کنیم

آقایون همینن فقط اگه یه کم مریض جنسی هم باشن کافیه تا با نگاه‌های بد باعث آزار هر زنی بشن

ولی مرد سالم واقعا اگه یه خانم خیلی بدجوری ببینن نگاهشون و برمیگردونن

خیلی پوشش و اینا براشون فرق نداره فقط کافیه بش پا بده یا بشینن حساب کتاب کنن ببینن کی درصدش بالاس بشون بده با همون اکی میشن

البته شوهر من اینجوری نیستا بنده خدا

از رو همین نی نی سایتیا فهمیدم 

فقط کافیه یه پست دردو دل  راجب  شوهرت بزاری مث زالو میریزن درخواست میدن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بستگی داره

بعضیاشون که کلا مریض جنسین

حتی اگه خانوم چادری هم ببینن لخت تصورش میکنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیشتر ببینید
خوب ما خانم ها هم یه مرد خوش تیپ و ببینیم نگاه می‌کنیمآقایون همینن فقط اگه یه کم مریض جنسی هم باشن ک ...

خب خوشگل و خوشتیپا رو همه میدونیم تاثیر گذارند من کلی پرسیدم.اینکه دقیقا همه جمعیت خانم ها توانایی تحریک کردن مردها رو دارن درسته؟ وگرنه اینکه خوشگلا راحت میتونن بقیه رو جذب کنند غیر قابل انکاره ولی فکر نکنم زن های معمولی و زشت مردها رو جذب کنن حتی اگر لباس باز بپوشن و آرایش و برخورد زیاد و...احساس میکنم یکم اغراق داره 

بله همه مردها همینن و با دیدن تحریک میشن و جذاب از نظر هر مردی متفاوته. همسر من آدم مذهبی نیست ولی اخلاقش مثل باباشه خواهرش هم از کنارش رد بشه متوجه نمیشه به هیچ عنوان نگاه زن های اطرافش نمیکنه و اگر نگاه کنه یکبار وگذراست میخوام بگم باحیاست و هیز نیست.... ولی بازم صادقانه بعضی اوقات جلوی من اعتراف میکنهه مثلا فلان بازیگر یا خواننده زیباست و این درصورتیه که تعریف نباشه منم فاکتورهای زیبایی رو دارم یعنی اینطور نیست که چون من زیبا نیستم دنبال زیبایی باشه یا اصلا آدم هیزی باشه در کل مردها همینن از طریق دیدن جذب میشن...هر چه خانم ها ساده تر باشن جلو مردها خودشون راحت ترن چون همه مردها سالم هم نیستن که خودشون رو کنترل کنن بعضی ها واقعا بیمارن...