2777
2789
عنوان

خانم های متاهل این چیزهایی که راجع به مردها میگن درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 28 پست
مردا به خاطر روند تکامل میل به چند همسری دارنتنها چیزی که می تونه اینو مرتفع بکنه اینه که یه زن توی ...

چقدر عجیب.اگه یه جایی دیگه نتونی در اون حد متنوع باشی چی؟ یعنی استایل رو میشه یه کاری کرد ولی مثلا چاقی لاغری یا قد و رنگ پوست و مدل اندام و...رو که نمیشه تغییر داد 

خب خوشگل و خوشتیپا رو همه میدونیم تاثیر گذارند من کلی پرسیدم.اینکه دقیقا همه جمعیت خانم ها توانایی ت ...

هر زنی جذابیت خاصی داره برای شوهرش چه زشت باشه چه خوشگل.قیافه چیزی که تکراری میشه عادت می شه رفتار و اخلاق خوب و پایه بودن تو زناشویی مهمتره

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که از شوهر خودم شنیدم اینه که یه مرد اگه عاشق یه نفر باشه اصلا رغبت نمیکنه به کس دیگه ای نگاه جنسی داشته باشه فقط دختر‌موردعلاقشو میخواد

تو رو خدا با تشبیه انسان به حیوان حرمت عشقو از بین نبرید 

مردا به خاطر روند تکامل میل به چند همسری دارنتنها چیزی که می تونه اینو مرتفع بکنه اینه که یه زن توی ...

یه زن داره این حرفو میزنه! ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید روند تکامل چیه که میگه مرد توانایی اینو داره که هزار و یک زن بشه؟

بله همه مردها همینن و با دیدن تحریک میشن و جذاب از نظر هر مردی متفاوته. همسر من آدم مذهبی نیست ولی ا ...

مثلا این سلبریتی هایی که میگی کدوم خانمای سلبریتی اند؟ کنجکاوم بدونم.و اینکه مطمئنی این تعریفی که همسرت می‌کنه از همین منظوریه که ما برداشت کردیم؟ بین تعریف معمولی و درگیری فکری و جنسی تفاوت هست حالا نمیدونم مردها چطوری ‌اند

مثلا این سلبریتی هایی که میگی کدوم خانمای سلبریتی اند؟ کنجکاوم بدونم.و اینکه مطمئنی این تعریفی که هم ...

من یکبار از همسرم پرسیدم میگه زیبایی برای مردها جاذبه داره حالا یکی مثل من نگاهش میفته میگه چقدر زیبا بود ولی دیگه نگاه نمیکنه یکی هم هست که میفته دنبال طرف و ول کن نیست...اما اینم بگم خانومی با تیپ بد و ناجور ببینه اول اینکه نگاه نمیکنه دوم اینکه از بی حیایی اون شخص بدش میاد...به نظرم مردهای سالم همین طور باشن یعنی جذب زیبایی زنها میشن ولی نه اینکه اینقدر اسیر شهوت باشن که هر زنی بتونه اغواشون کنه اونهایی که با هر زنی اغوا میشن و براشون مهم نیست واقعا مریضن. 

بعدشم به ذات مرد برمیگرده لازم نیست زن خودش رو بکشه واسه اینکه خیلی متنوع باشه که مردش رو نگه داره همین که تمیز باشی و در حد معقول به خودت برسی کافیه... وگرنه خیلی از خانم ها بعد زایمان ترک شکم دارن یا اندامشون دچار تغییر میشه قطعا مرد سالم با وجود همه اینها به زنش وفادار میمونه ولی مردی که مریض باشه با هزار عمل زیبایی بازم نمیشه نگهش داشت دیدم که میگم. 

میل جنسی در مردان سی برابر زنان هست . پس داشتن تمایل جنسی نسبت جنس مخالف به هر رنگ و شکل باید طبیعی باشه . اخلاقیات و اجتماع باعث میشه این حسشون رو مهار کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه زن داره این حرفو میزنه! ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید روند تکامل چیه که میگه مرد توانایی اینو داره ...

یه زن داره این حرفو می زنه چون درباره ی polygamy مردا مقاله زیاد خونده، درباره ی حرمسرای ناصر الدین شاه حرف نمی زنم درباره ی مقاله هایی که ۲۰۲۴ توی نیچر چاپ می شه می گم....

معلومه که من به عنوان زن دوست ندارم پارتنر چنین موجودی باشم ولی من بخوام یا نخوام این یه فکت علمیه

یه زن داره این حرفو می زنه چون درباره ی polygamy مردا مقاله زیاد خونده، درباره ی حرمسرای ناصر الدین ...

چی بگم والا حرمسرای ناصرالدین شاه هم کم آورد

همسرتون خواسته بیماری خودشو توجیح کنه. این مقاله‌هایی که شما خوندی هم کلی دست پشت پرده داره تو دنیایی که اکثر پست‌های مهم دست مردان هستن طبیعیه که چنین مقاله‌هایی پابلیش بشن تا آقایون هرزگی رو حق و طبیعت خودشون بدونن

خدا کنه پسردار نشین خدا میدونه تربیتش قراره چی بشه