2777
2789
عنوان

چتهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 72 پست
خیلی قشنگ مشخصه کسی که مطالعه کرده باشه از دور مشخصه تا کسی که فقط پرمدعا و متوهمه! ریپ نزن وقت با ا ...

چیشده؟

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم🎀

سلامت عاسیسم🥹✨️

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
چیشده؟

هیچی والا! تاپیک حامد یا حمید پهلان گذاشته بودن نی نی یارو تگ کردم چون بارها و بارها چنین تاپیک ها بودن که پشتشون مرد بوده و لو رفتن ، ایشون زیر پست من ریپ زده و اصلا هم مشخص نیست حرفشون دقیقا چیه😐

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
هیچی والا! تاپیک حامد یا حمید پهلان گذاشته بودن نی نی یارو تگ کردم چون بارها و بارها چنین تاپیک ها ب ...

ای بابا 

شما کوتاه بیا عزیزم

بیشتر ببینید
عزیز دلم تاپیک طنز بوده گلملازم به تگ کردن نی نی یار نبود

عزیزم من از سال 1400 اینجام خیلی اینطور تاپیک ها بودن که بعد پشتشون یه مرد نشسته بوده برای همین تگ کردم. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
ای بابا شما کوتاه بیا عزیزم

من کوتاه اومدم که بی احترامی نمیکنم مثل ایشون که حرف هاشون پشتش تنه زدنه

بیشتر ببینید
من کوتاه اومدم که بی احترامی نمیکنم مثل ایشون که حرف هاشون پشتش تنه زدنه

من ب جای ایشون از شما معذرت میخوام 

از اون دوستمونم از طرف شما عذر خواهی میکنم 

بیشتر ببینید
عزیزم من از سال 1400 اینجام خیلی اینطور تاپیک ها بودن که بعد پشتشون یه مرد نشسته بوده برای همین تگ ک ...

اره منم دیدم تو سایت

اما وقتی لو میرفت مرد هستن نی نی یار تگ میکردن

الان هم داشتن فقط خیلی عادی صحبت میکردن 

اگه مرد و طی حرف زدن ثابت میشد جنسیتشون مرد هستن صدرصد اکثر کاربر ها نی نی یار تگ میکردن

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

من ب جای ایشون از شما معذرت میخوام از اون دوستمونم از طرف شما عذر خواهی میکنم

نه عزیزم اینطور نیست بعضی ها شخصیتشون و‌ادبیاتشون یه طوریه که هیچوقت تغییر نمیکنه من دیگه به اینجا و حتی بدتر این چیزا عادت کردم برام مهم نیست 

بیشتر ببینید
اره منم دیدم تو سایتاما وقتی لو میرفت مرد هستن نی نی یار تگ میکردنالان هم داشتن فقط خیلی عادی صحبت م ...

تگ کردم تاپیکشون ببنده تا با بدتر مواجه نشیم نی نی یار خودش چک‌میکنه ببینه چی به چیه اگه مناسب بود کار نداره نبود اونوقت تعلیق میکنه نیاز به اینهمه متشنج کردن جو نی نی سایت نیست

بیشتر ببینید
تگ کردم تاپیکشون ببنده تا با بدتر مواجه نشیم نی نی یار خودش چک‌میکنه ببینه چی به چیه اگه مناسب بود ک ...

حالا اونقدرا هم مهم نیست ی تاپیک بود دیگه

لازم نیست اعصابمون انقدر خورد بشه 

یا حتی کدورتی پیش بیاد 

موفق باشید💓

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

نه عزیزم اینطور نیست بعضی ها شخصیتشون و‌ادبیاتشون یه طوریه که هیچوقت تغییر نمیکنه من دیگه به اینجا و ...

چی بگم والا

فدا سرت عسلم

بیشتر ببینید
خیلی قشنگ مشخصه کسی که مطالعه کرده باشه از دور مشخصه تا کسی که فقط پرمدعا و متوهمه! ریپ نزن وقت با ا ...

برو اورانیمتو غنی کن پروفسور 

یه کاریت بکنم یاد بگیری تو مجازی لات نشی 

مدرکشم میزارم تگ میکنم بیینی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بیشتر ببینید
حالا اونقدرا هم مهم نیست ی تاپیک بود دیگهلازم نیست اعصابمون انقدر خورد بشه یا حتی کدورتی پیش بیاد مو ...

مهم نیست عزیز من 💙✨ 

دنیا به آدم هایی مثل شما نیاز داره ، موفق باشی🦋

بیشتر ببینید