2777
2789
عنوان

چتهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 72 پست
برو اورانیمتو غنی کن پروفسور یه کاریت بکنم یاد بگیری تو مجازی لات نشی مدرکشم میزارم تگ میکنم بیینی

برو کمی مدیتیشن کن تا قلبت اینقدر سیاه و پر کینه نباشه که کلی حرف بار دیگران کنی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
برو کمی مدیتیشن کن تا قلبت اینقدر سیاه و پر کینه نباشه که کلی حرف بار دیگران کنی

القاب خودتو به من نده معلوم قلب کس سیاه پر کینس 

از دخترای متوهم که تو جو حرفای اینستا گیر کردن متنفرم 

ادعای بزرگی داری 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

القاب خودتو به من نده معلوم قلب کس سیاه پر کینس از دخترای متوهم که تو جو حرفای اینستا گیر کردن متنفر ...

ببین انرژی ای ندارم صرف شما کنم! 

اگه به این باشه که بخوام کل کل کنم یا بی احترامی قشنگ بلدم اما تنها چیزی که از کودکی یاد گرفتم ادب و احترام بوده 

و بعدشم من اینستاگرام ندارم که بخوام تو جو حرفای اینستا باشم. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
ببین انرژی ای ندارم صرف شما کنم! اگه به این باشه که بخوام کل کل کنم یا بی احترامی قشنگ بلدم اما تنها ...

آفرین برو بخواب 

خدا شفات بده آدم اینقدر ......😏😅

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بیشتر ببینید
آفرین برو بخواب خدا شفات بده آدم اینقدر ......😏😅

شما نگران خواب من نباش 

ببخشید ارث شمارو برنداشتم اینهمه کینه به دل گرفتی تاپیک هم مال شما نبود موفق باشی 

بیشتر ببینید
شما نگران خواب من نباش ببخشید ارث شمارو برنداشتم اینهمه کینه به دل گرفتی تاپیک هم مال شما نبود موفق ...

من نگران بته نمیشم

موفق هستم مثل تو نیاز به دیده شدن ندارم 

بیشتر ببینید
بزرگی به سن و سال نیست به عقله عزیزم بهتره بری مطالعه کنی.

شما از سن و سال نگو😂

پیداس کم سن هستی ک اینجوری چوغولی کردی

اتفاقی دیدم ک در عرض چند ثانیه تو دوتا تاپیک نی نی یار و خبر کردی

شما از سن و سال نگو😂پیداس کم سن هستی ک اینجوری چوغولی کردیاتفاقی دیدم ک در عرض چند ثانیه تو دوتا تا ...

نیازی نیست به همه توضیح بدم به چه دلیل کاری رو کردم به شماهم مربوط نیست یا شما مسئول ثبت مدارک نی نی سایت نیستی من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش😂 بای 

بیشتر ببینید
من اتفاقی دیدم ک شما تو فاصله ی دقیقه هم کمتر دوتا تاپیک و گزارش زدیداین خود شیرینی ها چیه خدایی

خود شیرینی رو دقیقا دارم از شما یاد میگیرم 

شما تازه دوروزه اومدی سایت و من عمرم رو تو این سایت گذروندم اینه فرق بین من و شما دیگه تا آخرشو بگیر . 

بیشتر ببینید
خود شیرینی رو دقیقا دارم از شما یاد میگیرم شما تازه دوروزه اومدی سایت و من عمرم رو تو این سایت گذرون ...

ب شما چ ک من دو روز پیش اومدم و ب من  چ  ک شما انقد بیکاری ک عمرت و تو سایت بودی 😂

برو خدا روزیتو جای دیگه بده ربپلای نکن خدانگهدار👋🏻😁

ب شما چ ک من دو روز پیش اومدم و ب من چ ک شما انقد بیکاری ک عمرت و تو سایت بودی 😂برو خدا روزیتو جا ...

آخی تاثیرگذار بود کوچولو فکرکردی همه مثل خودتن؟ . ریپ نزن بای 

بیشتر ببینید