2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 20 پست
دست خودم نیست،یه مدته حال روحی مناسبی ندارم

هرررر چی میکشیم از دست این مرداس.اعتماد به نفس ادمو پایین میارن ادمو افسرده میکنن بعد میگن خود بخود قاطی کرده.

اگر احیانا اتفاق بدی رو پشت سر گذاشتی که باعث حال بدت شده حتماااا با مشاور مشورت کن.

اگر تو طول روز بیکاری برای خودت برنامه بچین که مشغول بشی از فکر کردن به ویزای بیهوده دست برداری.

مثلا باشگاه برو.پیاده روی کن.کلاس مورد علاقتو شرکت کن....

و اینو خواهرانه بهت میگم بر اساس تجربه ی خودم و اطرافیانم..

هرررر چقدر گیر بدی به شوهرت ازت دورتر میشه.ترجیح میده با دیگران وقت بگذرونه...

بزار تو حال خودش باشه تا جایی که به رابطتون اسیب نزنه.

اگر مشکلی باهم دارید با لحن خوب باهاش صحبت کن....

بله کاملا حق با شملست،این اواخر کنترل کمی روی خودم دارم

اغلب گرایش مردان به جو مجردی، یا تفریحات مشابه، خسته شدن از متاهلی و نیاز به استراحته. غالبا هم به خاطر گیردادن و زندگی با کنترل گریه، درحالی که دوستان چیزی ندارن کنترل کنن همو فقط میخوان کنار هم نهایت لذت رو ببرن توی اون ساعات پس سعی میکنن برای حال خوب هم شده مراعات حال هم رو کنن.

عب نداره الان هم اتفاق خاصی نیوفتاده ماهی رو هروقت بگیرید تازه است، فردا شروع دوباره است امیدوارم از فردا دیگه بهتر باشید برای هم . زندگیتون پر برکت

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرررر چی میکشیم از دست این مرداس.اعتماد به نفس ادمو پایین میارن ادمو افسرده میکنن بعد میگن خود بخود ...

تو این ۱۱سال گذشته همیشه سعی کردم،عاقلانه و منطقی برخورد کنم،این اواخر خودم کامل بهم ریختم،خیلی کنترل کردن خودم برام سخته،شور و اشتیاق گذشته رو ندارم.اما انشاالله سعی میکنم روی خودم کار کنم.ممنونم که با محبت و دلسوزی برام نوشتید ،امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره

اغلب گرایش مردان به جو مجردی، یا تفریحات مشابه، خسته شدن از متاهلی و نیاز به استراحته. غالبا هم به خ ...

ممنونم بابت دعای خیرتون،انشاالله خدا به شما هم تو تمام جنبه های زندگیتون برکت و رونق بده.

زندگی بالا و پایین داره.روزای خوب و بد داره..غم و شادی داره....قرار نیس فقططط روزای خوب باشه و فقططط روزای بد باشه....هر چی که باشه میگذره....

بدون هیچکس جز خودت نمیتونه حالتو خوب کنه.اگر هزار دلیل برای حال بد داری حتما یه دلیلم برای حال خوب وجود داره.

همون یه دلیل کافیه تا خودتو از وضعیتی که داری رها کنی...

اگر شرایطشو داری از یه مشاور درستوحسابی  کمک بگیر.

امیدوارم خیلی زود همه چی اوکی بشه.خدانگهدارت💚

زندگی بالا و پایین داره.روزای خوب و بد داره..غم و شادی داره....قرار نیس فقططط روزای خوب باشه و فقططط ...

عزیزمی،البته که حق با شماست.در واقع این مشکلات نیستن که بزرگ شدن،بلکه وجود منه که کوچیک شده و ضعیف.امیدوارم بتونم به زودی به ورژن قوی خودم برگردم..

از هم صحبتی با شما خیلی خوشحال و مستفیض شدم