2777
2789
من خودم خیلی ادم بگو بخند و شادی هستم اخهفکر میکنم نمیتونم تحمل کنم...انشاءالله هر چی صلاحه برات پیش ...

منم خودم اینطوریم اماازمردسبک سرکه همش دلقک بازی دربیاره وبه همه بخنده و چرت وپرت بگه واقعامتنفرم عاشق مردآروم وساکت که صدانکنه ام خیلی خوشم میادانشالله عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم اینطوریم اماازمردسبک سرکه همش دلقک بازی دربیاره وبه همه بخنده و چرت وپرت بگه واقعامتنفرم عا ...

اانشاءالله صلاح خدا با خواست دلت و سلیقه ات یکی باشه قربونت برم♥️🥰

مگه افسرها تو اموزشگاه رانندگی می اومدن ؟؟؟؟اونها مربی هستن که میان اموزشگاه. افسر تو اداره راهنمای ...

بله میومدن هم برای کلاس ایین نامه ک کلاس داخل خوده اموزشگاه بود 

هم برای ازمون اون قبلا بود ک میرفتن اداره برای ازمون الان اونطور نیست حداقل سمت ما نبود(فقط اتباع میرفتن خوده اداره)  خلاصه قبل از ازمون میومدن برای صبحانه بعدشم برای امضای دفترو این چیزا 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
😄

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
اینا تو ستادشون یه بخش دارن باید مورد تایید بازرس باش البته اسم اون بخش یادم نیست

وای حس میکنم یه مدت اونجا کار کردیا 😂♥️

مثلا چه ویژگی هایی باید داشته باشن که تاییدشون کنن؟

وای حس میکنم یه مدت اونجا کار کردیا 😂♥️مثلا چه ویژگی هایی باید داشته باشن که تاییدشون کنن؟

اسی جوابت واضح اکثرا تو تلویزیون هم به ویژگی هاش اشاره کرده یک اهل رشوه نباش ۲ جدی....