2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به ارگان دیکر نظامی راحت تر هستش خب بشناسش اگه به دل بود اره. برعکس شد نه

افسر ازمونه خیلی جدی و عصبی بنظر میرسه تو ازمونها که فقط داد میزد همه ازش مثل چی میترسن من خودمم‌می ترسیدم

من مردعصبی وجدی دوست دارم دلم میخوادکم حرف هم باشه اصلا مردی که سبک باشه و نیشش تابناگوش بازباشه نمی ...

افسر ازمونه خیلی جدی و عصبی بنظر میرسه تو ازمونها که فقط داد میزد همه ازش مثل چی میترسن من خودمم‌می ترسیدم

منم خوشم میومد ازشون نمیدونم چرا

ولی تا وقتی ک تو اموزشگاه رانندگی کار نمیکردم اکثرا بشدت هَوَل بودن 🤢🤢

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
افسر ازمونه خیلی جدی و عصبی بنظر میرسه تو ازمونها که فقط داد میزد همه ازش مثل چی میترسن من خودمم‌می ...

اسی خب باید اونطوری باشن اخه وگرنه مردم سواریش میکنند درصمن تو ازمون تو لباسشون دوربین هست فک کنم مجبورن جدی باشند

افسر ازمونه خیلی جدی و عصبی بنظر میرسه تو ازمونها که فقط داد میزد همه ازش مثل چی میترسن من خودمم‌می ...

من خوشم میاددلم نمیخوادشوهرم باهمه بگه بخنده وبه دیگران زیادروبده این گزینه خیلی خوبی برای من هست اگه خواستگاراینطورداشتم خیلی خوب بود

من خوشم میاددلم نمیخوادشوهرم باهمه بگه بخنده وبه دیگران زیادروبده این گزینه خیلی خوبی برای من هست اگ ...

من خودم خیلی ادم بگو بخند و شادی هستم اخه

فکر میکنم نمیتونم تحمل کنم...

انشاءالله هر چی صلاحه برات پیش بیاد برای هر دومون

اکه با لبخند ساده بودن باشن که توبیخ میشن درضمن هر کسی هم به راحتی افسر ازمون نمیشه 

منم خوشم میومد ازشون نمیدونم چراولی تا وقتی ک تو اموزشگاه رانندگی کار نمیکردم اکثرا بشدت هَوَل بودن ...

مگه افسرها تو اموزشگاه رانندگی می اومدن ؟؟؟؟

اونها مربی هستن که میان اموزشگاه.  افسر تو اداره راهنمایی و رانندگی کار میکنه