2777
2789
عنوان

کی گفته طلاق بده

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 52 پست
من تازه از یه رابطه اشتباه اومدم بیرون و ی طرفه کات کردم چون اون راضی نبود و سردرگممم کاش زودتر این ...

یکم اولاش اذیت میشی بعد حالت خوب میشه کم کم عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل نو دو دلم فکر میکنم آدم درستی بعد فکر میکنم نه نمیونم چیکار بکنم واقعا بدون باکره ای ه ...

چجور خصوصیاتی داره عزیزم بگو شاید کمکت کردیم

ای جانمم😍😍اگه دوس داشتی تجربتو بگو عزیزمم

10سال انواع و اقسام دردا رو تحمل کردم، بهترین روزای عمرم رفت، دوسال تموم تلاش کردم تا تونستم طلاقمو بگیرم

الان شاید زندگین عالی نباشه اما حیلیییی راضیم خیلییی

طوری که هر ثانیه میگم خدایا شکرت

بعد از طلاق مستقل شدم خونه جدا گرفتم و با بچه هام جدا زندگی میکنم

اولاش همسر سابقم خیلی اذیت میکرد ولی خب خدا روشکر الان ازتر و اذیتاش کمتره و خیلیی حالم بهتره

10سال انواع و اقسام دردا رو تحمل کردم، بهترین روزای عمرم رفت، دوسال تموم تلاش کردم تا تونستم طلاقمو ...

ای جونمممم نمیدونی چقدر  خوشحال شدم واست

کمتر زنی دیدم بعد از طلاق اینجور مستقل بشع

افرینننن😍😍

یکم حال بدت هم تاثیر همون ده ساله بزار بگذره ببین چقدر حالت خوب تر بشه

بهترینارو واستون ارزو دارم

منم دقیقا مثل نو دو دلم فکر میکنم آدم درستی بعد فکر میکنم نه نمیونم چیکار بکنم واقعا بدون باکره ای ه ...

درصورتی طلاق بگیر که وقتی خاطراتشو مرور میکنی کامل ازش تنفر داشته باشی که اگه جدا شدی حسرت نخوری بگی اگه اینکارو میکردم درست میشد یا چیزی در صورتی تصمیم بگیر که اگه جدا شدی فقط یه هفته سختت باشه بعدش برو روحت و آسیب‌هایی که دیدی درمان کن

ای خدا چقدر زیاددددارم فک میکنم چقدر یه زن میتونه اذیت بشه تو این همه سالمامان خودمم از ۱٠ سالگی ازد ...

مثل من  

من قدرت مالی برای استقلال و جدا شدن دارم ولی به اندازه شما جرات نداشتم و ندارم.

از  اینمه بعد از جدایی مدام بیاد اذیتم کنه و مزاحمت ایجاد کنه می ترسم

این نیز بگذرد .....
مثل من من قدرت مالی برای استقلال و جدا شدن دارم ولی به اندازه شما جرات نداشتم و ندارم.از اینمه بعد ...

چون ۲٠  ساله داری اذیت میشی سرکوب شدی

اگه داری که خیلیی خوبه

مردا اولش سرو صدا میکنن ولی هیچی نیستن

نامزد قبلیم همش میگفت میکشمت نمیدونم میام تو خیابون میدزدمت و... یکم پیگیر شد اخرش رفت پی زندگیش

چون ۲٠ ساله داری اذیت میشی سرکوب شدیاگه داری که خیلیی خوبهمردا اولش سرو صدا میکنن ولی هیچی نیستننام ...

برادر همسرم هم عین موش افتاده گوشه خونه زنش تمام مال و اموالش رو بابت مهریه گرفت بچه رو هم داد بهش با تیک پا از زندگیش انداختش بیرون. کلا خانواده همسرم وحشی هستن تعجب کردم که هیچ کاری نکردن با این زن

این نیز بگذرد .....