2777
2789
عنوان

کی گفته طلاق بده

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 52 پست
اتفاقاً امشب نمی دونم چی شد یاد زندگی سابقم و سختیاش افتادم...بعد با خودم گفتم اگه جدا نشده بودی همی ...

خداروشکر عزیزم

طلاق برای ازدواج بد اوجج رهایی برای زن

بعضیا میگن بعد ار طلاق میفهمی چیکار کردی

به نظرم اونا فقط فراموش کردن که سر چی طلاق گرفتن

وگرنه ادم روزی هزاربار شکر میکنه

خوشبخت باشییی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم این چیزا رو میبینم ناراحت میشمحتی مامان خودم بهم میگفت دیگه کسی باهات ازدواج نمیکنهبابات م ...

منم تو دوران عقد جدا شدم اون همه ظلم حقم نبود ولی برای ازدواج دوم ترس دارم انشالا منم یه ادم خوبش قسمتم بشه

منم تو دوران عقد جدا شدم اون همه ظلم حقم نبود ولی برای ازدواج دوم ترس دارم انشالا منم یه ادم خوبش قس ...

درکت میکنم

شاید خیلی چیزا یاد گرفتی

نترس عزیزم فقط خیلیی حساسیت به خرج بده

کلی هم رفت و امد کن با خانوادش

رفتارای خودشو زیر نظر بگیر

بعد تصمیم بگیر

من تو عقد خودم خیلی هیجانی تصمیم گرفتم

باورتون میشه منم میخاستم همچین تاپیکی بزنم؟؟ 

دقیقا با همین عنوان 

من روزی چندین و جند بار ازته دلم خدا رو شکر میکنم 

قبلنا خدا رو دوست داشتم ولی نه مثل الان، الان از ته دل عاشقشم و هر لحظه میگم خدایا شکرت

باورتون میشه منم میخاستم همچین تاپیکی بزنم؟؟ دقیقا با همین عنوان من روزی چندین و جند بار ازته دلم خد ...

ای جانمم😍😍اگه دوس داشتی تجربتو بگو عزیزمم

میشه گلم اگه بخوایدارم فک میکنم اگ ازدواج کرده بودم چقدررر بلا سرم میومد شاید با یه بچه به زور طلاق ...

من تازه از یه رابطه اشتباه اومدم بیرون و ی طرفه کات کردم چون اون راضی نبود 

و سردرگممم کاش زودتر این روزا بگذرن بدون دردسر 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
بله ۲۵ ساله اسیرم

ای خدا چقدر زیاددد

دارم فک میکنم چقدر یه زن میتونه اذیت بشه تو این همه سال

مامان خودمم از ۱٠ سالگی ازدواج کرد با بابام 

هرچی بهش میگیم طلاق بگیر جراتشو نداره

میشه گلم اگه بخوایدارم فک میکنم اگ ازدواج کرده بودم چقدررر بلا سرم میومد شاید با یه بچه به زور طلاق ...

چ خصوصیات خوبی داره همسرت که فکر می‌کنی از اون اولی بهتره؟؟؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
درکت میکنمشاید خیلی چیزا یاد گرفتینترس عزیزم فقط خیلیی حساسیت به خرج بدهکلی هم رفت و امد کن با خانوا ...

اره ب خانواده م گفتم کسی بیاد خاستگاری اگه قبول کنم قبل نامزدی یه مدت ارتباط میکیریم بعد نامزد و بعدش عقد من خاستم نامزدی جدا شم از روی دلسوزی عقد کردم دیگه اون چهره واقعییشو ذات بدشو نشون داد هفته بعد عقد جدا شدم روحم اسیب دید تا بخودم اومدم ده سال گذشت ولی ترسم از اینه میگم نکنه دوباره روحم اسیب ببینه