2777
2789
عنوان

اگه همسرتون مخالف شدید باشه با کارهای زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 76 پست
ترجیح میدم رو اعتمادبنفسم کار کنم

ربطی نداره وقتی دماغت بزرگه تو هرچی هم رو اعتماد به نفست کار کنی زشته چهرت 

چرا خودمون رو گول بزنیم

وقتی پوستت داغونه هی رو اعتماد به نفست کار کن مگه تغییری میکنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
دلیلش رو میپرسم بخاطر هزینه اس؟؟اگر بخاطر اونه قطعا کار خودم رو انجام میدماما اگر بخاطر اینکه چهرم ر ...

نه عزیزم حتی یک درصد برا هزینه نیست برات بگم پول داشته باشه هرچقدر بخوام میده برا دکتری برا پوست برا لباس ولی مخالف این چیزا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عمل بینی با ژل با کاشت ابرو بارنگ مو برات بگم با هرچیزی ب جز مثلا رسیدگی ب پوست اینا حاضره خرمن پ ...

خب خوبه دیگه 

این ژلا کلی عوارض داره 

عملم خدایی هم دردناکه هم خطرناک 

رنگ مو و کاشت ابرو دیگه زیاده رویه البته الان کاشت ابروهم از مدافتاده و ابروی نازک داره مد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من جدیدا خیلی دوست دارم ن هر عملی واقعا خودم میبنم مثلا بوتاکس بعضی چیزا خیلی سرحال قشنگ میکنن

همسر منم بوتاکس انجام میده ولی من ترجیم اینه روند طبیعی پیری رو طی کنم تنها کارم روتین پوستی و رسیدگی به دندونامه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یعنی شوهرت کارهای زیبایی میکنه بدون نظر خواهی تو؟

نه عزیزم فقط یک بار بوتاکس کرد ب اصرار من ،مثلا من فلان لباس دوست نداشته باشم میپوشه ن اینکه بی احترامی کنه مستقیم ولی مبپوشه

میگه همینجوری خوبی زشت میشی بعضی ها دیدم عمل کردن اینحور شدن اونجوری شدن

خب آره منم دیدم کسایی ک عمل کردن زیبایی و معصومیت قیافه شون رفته..ولی بعضیاهم خوشگلتر شدن..ریسکه...ولی  من مخالف این جمله م که میگن بدنته اختیار داری،بالاخره اون آقا همسر شماست و شما همه جا با همین پس چه برای مرد چه زن ظاهر طرف مقابلش مهمه،بنظرم هرکاری میکنی اول شوهرتو راضی کن وگرنه تو زندگیت به مشکل میخورید..

چی بگم امشب زده ب سرم ک مخالف نظرش باشم کار خودمو بزور کنم 🤦

رنگ کن رنگ و مدل مو خیلی تنوع میده ولی بقیشم من مخالفم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
نه عزیزم حتی یک درصد برا هزینه نیست برات بگم پول داشته باشه هرچقدر بخوام میده برا دکتری برا پوست برا ...

خب عزیزم ایشون همسرته و شمارو همونطور که هستین ،به طور نچرال خیلییی دوست داره 

واقعا حیفه بنظرم،باهاش همفکری کنید اما اگر دیدین اصلااا کوتاه نمیاد اصرار نکنین 

نه عزیزم فقط یک بار بوتاکس کرد ب اصرار من ،مثلا من فلان لباس دوست نداشته باشم میپوشه ن اینکه بی احتر ...

اهان 

خب ببین باید ببینی خط قرمزش هست یا نیست 

اگه نبود با یکم ناز و ادا کار خودتو بکن 

ولی اگه خط قرمزش باشه طرفش هم نرو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
خب آره منم دیدم کسایی ک عمل کردن زیبایی و معصومیت قیافه شون رفته..ولی بعضیاهم خوشگلتر شدن..ریسکه...و ...

ازهمین میترسم ک نرفتم جلو برااین چیزا ولی حس میکنم ازادیم نم گرفته شده اینحوری دوست دارم بعضی چیزا ب میل خودم پیش برم ،

اهان خب ببین باید ببینی خط قرمزش هست یا نیست اگه نبود با یکم ناز و ادا کار خودتو بکن ولی اگه خط قرمز ...

اره خط قرمزش هست حتی پیشنهاد دادم مهریه ام می‌بخشم بذار ولی نذاشت

اره خط قرمزش هست حتی پیشنهاد دادم مهریه ام می‌بخشم بذار ولی نذاشت

خب پس فعلا ولش کن 

بزار حداقل یکی دوسال بگذره 

بعد دوباره امتحان کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
رنگ کن رنگ و مدل مو خیلی تنوع میده ولی بقیشم من مخالفم

من دیدم آبجی خودم رفت ب پوستش ژل زده نمیدونم البته دقیقا ازش نپرسیدم هنوز واقعا دیدم چقد صورتش خوب شده پر حس میکنم من دارم بیخیال خودم میشم