2777
2789
عنوان

اگه همسرتون مخالف شدید باشه با کارهای زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 76 پست
انجام نمیدم چون بیشتر از اینکه خودم خودمو ببینم شوهرم منو میبینه و نظرش مهمه در ضمن همونطور که من بر ...

ولی اون کار خودشو می‌کنه عزیزم چی بشه ک با خواسته من اهمیت بده

من نمیفهمم اینا که میگن بدن من ربطی به همسر من نداره فازشون چیه

من باید برم جلو اینه تا خودمو ببینم ولی شوهر بدبخت که همش جلو چششم یعنی واقعا نباید خوشش بیاد؟

یعنی شوهر من خیکی و بدترکیب بشه یا بره دماغشون مثل دخترا کوچولو کنه باز به خودش مربوطه؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم‌ مخالف شدید عمل زیباییم چه بینی چه بوتاکس چه رنگ‌مو حتی 😂( برای خودم البته) با همسرم بحثی نداریم

ولی اگر عاشق این تغییرات بودم کار خودمو‌ میکردم چون بدن منه

بعضی‌کارها (مثل عمل‌های زیبایی که دوره نقاهت طولانی دارند، هزینه‌ی بالایی دارند یا ...) ریسک داره و زندگی هردو رو تحت تاثیر قرار میده! مسلما حق داره در این موارد نظرش رو بگه . صحبت می‌کنیم تا یکی بتونه دیگری رو قانع کنه.

.

مثلا با چی

من خودم با عمل و ژل مخالفم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من نمیفهمم اینا که میگن بدن من ربطی به همسر من نداره فازشون چیهمن باید برم جلو اینه تا خودمو ببینم و ...

نگاه همسر من باهمه این مخالفت های ک بتمن داره ی دوره با اصرار من بوتاکس کرد بعدش پشیمون شد ولی برامن اصلا مقاومت عجیبی میکنه

ولی اون کار خودشو می‌کنه عزیزم چی بشه ک با خواسته من اهمیت بده

یعنی شوهرت کارهای زیبایی میکنه بدون نظر خواهی تو؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

دلیلش رو میپرسم 

بخاطر هزینه اس؟؟اگر بخاطر اونه قطعا کار خودم رو انجام میدم

اما اگر بخاطر اینکه چهرم رو دوست داره و بی نیاز از عمل های زیبایی میدونه سعی میکنم راضیش کنم اما خیلیییی اصرارنمیکنم

ولی از من میشنوی خیلییی دور و بر این جور تغییرات نباش 

از پوستت حسااابی مراقبت کن و چهرت رو همونطور که هست بپذیر و دوست داشته باش🥰

من خودم علاقه ایی به کارهای زیبایی این مدلی ندارم اگر دوس داشتم انجام میدادم

من جدیدا خیلی دوست دارم ن هر عملی واقعا خودم میبنم مثلا بوتاکس بعضی چیزا خیلی سرحال قشنگ میکنن