2777
2789
فرق گذاشتن بین نوه های دختری و پسری بچه های دختراشون خیلی دوست دارن اما به بجه های پسراشون بی تفاوتن ...

دقیقا برعکس!

یعنی پسر ها و جنس نر و میپرستن رسما

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

داری میگی مادر مادرشوهر از یه ادم هشتاد نودساله چه انتظاری داری؟؟؟ 

اون دوباره چایی ریختن تو لیوان هرکی مال موقع خودمونی هست ما میرفتیم خونه خاله مامانم ایشون اینطوری بود قوریش رو بخاری کنار دستش یود بدون اینکه بلند شه تو استکان هرکی چایی میریخت 

ما بدمون نمی اومد حتی بهش دقت هم نکردیم 

الانم که گفتید یه لحظه وسوسه شدم یعنی باید بدم می اومد؟ دیدم نه اتفاقا جمع صمیمی بود میگفتیم میخندیدیم البته جمع خانومانه بود 

چه چیزهایی رو بد میدونید😑 جز عیب مردم حساب میکنید 

کاش همه بدی ها همین بود 

کدوم ۲ تا؟🙃

ولش کن‌الان همه میام میخندن‌میگن شما. از فامیلای شوهر ما هستی خودشون ک از دم از مریخ‌اومدن  یعنی هیچ کدومشون  فامیل شوهر حساب نمیشه 😂😂😂😂

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

انگار سازمان موساد هستن همه چیو از هم قایم میکنن. مادر شوهرم هیچوقت اول سلام نمیده منتظره من سلام کنم بعد.بریم خونشون لحظه اول  با نوه هایش و پسرش گرم میگیره نه تنها من با بقیه عروس ها هم همینه .والا بدی هم بهش نمی‌کنیم .انتظار خیلی زیاد داره

تو شهر مام‌عادی هستش

شمالیا میگن اینجورین اره؟

خونه دوست مادرشوهرم رفتم چایی دومیو اینجوری اوردن و مشکلی نداره ک هرکی تو فنجون خودش میخوره دیگه 

کاش همه جا این رسمو داشتن راحت تره ک 😁👌👌

شمالیا میگن اینجورین اره؟خونه دوست مادرشوهرم رفتم چایی دومیو اینجوری اوردن و مشکلی نداره ک هرکی تو ف ...

ن‌شمالی نیستیم عزیزم 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب ...

سطر اخرو نوشتی مه بقیه توهین نکنن😂😂

وگرنه آش رشته کجا و کباب کجا